torsdag 19 maj 2011

Torsdag

Vaknade i morse med spänningshuvudvärk. Ingen bra start på dagen när jag skulle till stan idag på min förhoppningsvis sista behandling. (OBS! Inget farligt) Behöver ju vara pigg då, med tanke på hur jag kan bli efteråt. Men jag har för mycket saker som mal runt i huvudet just nu, som jag inte kan koppla bort. Vaknade alldeles för tidigt och kunde inte somna om. Ikväll är det jag som MÅSTE lägga mig i tid, en hård helg väntar ju också. Ingen rast, ingen ro, ingen vila! Kan man få semester sen?? Får väl hålla med den som skrev till mig med lite ironi att man får väl vila när man blivit pensionär ;)

Mannen var med mig till stan idag, han tog sig lite ledigt. Vi tog en mysig fika sen innan vi åkte vidare. Vi uträttade ett ärende i stan som vi ville ha gjort, sånt som vi inte haft tid till innan. Ingen av oss var så vidare på hugget, men det blev avklarat iaf och vi var nöjda när det var färdigt. Sen åt vi lunch och efter det körde jag mannen till jobbet. Själv åkte jag hem och stupade i soffan. Låg och myste med katten en stund, men tror ni jag somnade - inte. Har så svårt att koppla av mitt på dan hur trött jag än är. Men jag fick vila en stund iaf.Nu är sonen hemma igen efter skola och "fritids". De har haft en annorlunda dag eftersom övriga klassen skulle träffa sina nya klasskamrater. Eftersom sonen inte ska gå i den vanliga skolan så var ju detta inget för honom. Så de hade ordnat så han hade ett annat schema som var anpassat för honom. Trots att schemat inte var som det brukar idag, så verkar han lugn nu och det är ju skönt.

Nu måste jag rycka upp mig och sätta lite fart här, har en del att greja med - tvätt, packa korttidsväskan, förbereda lite annat tills i morgon. Som sagt - en hård helg väntar ;)!


3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej där vännen min! Det låter inte bra att du är så trött och ändå inte kan sova :/
Vilken härlig bild på trädtopparna och molnen, underbara färger.
Skönt att få lite sånt där ur världen som inte är det roligaste man vet..Önskar er en lugn kväll och att det blir nån liten stund över att bara vara i helgen, även om ni har mycket att stå i.
Kram vännen!
Var rädd om dig
Lena

Roffes blogg sa...

Hej! Oj vad du hunnit skriva sen jag var här sist! Men nu har jag läst ikapp.
Hoppas du får må bättre snart.
Och så tänker jag på det där brevet och släktingen som kom hem till er. Vad skönt ändå att kunna hjälpa någon på rätt spår så där. Jag blir riktigt gripen av det du skriver. Hoppas så att det går bra för honom också. Fast jag inte känner honom, men du beskrev det så bra.
Kram till dig också.

Nina sa...

Hoppas du kommer i säng i tid nu då!!! Du har väl lagt dig redan! Nähe?? Bums i säng med sig! ;) Hoppas iaf du kan sova gott hela natten och vaknar pigg och huvudvärksfri imorrn..
Kramar om!
Nina