torsdag 5 maj 2011

"Borta"-dygn

Då var det där "borta"-dygnet över. Tror det har gått bra för sonen också, och även personalen runt honom. Skönt! Men jag får väl börja inlägget med lite rapport från gårdagen.
Jag och mannen åkte iväg på förmiddagen till ett Expo. Öppet hus bland några leverantörer till oss. Vi valde ut några som var mest intressanta för oss. Sen fick jag t o m ett par timmar på hotellrummet då jag satt och jobbade medan mannen vilade - bra fördelning va?! Det var ett mysigt hotell med lite retrostuk.På kvällen fick vi förflytta oss till Ishallen där det var snyggt uppdukat till ca 1000 personer.


Det var alltså en hel del olika företag som gått ihop och bjudit några av sina kunder på det här kalaset. De brukar göra så med några års mellanrum. Kändes ju lite lyxigt att få vara med där och bli uppassad hela kvällen. God mat och dryck blev det kvällen igenom. Underhållning blev det också av olika slag.
Ett band som var där spelade och sjöng allt från acapella så man trodde de hade en massa instrument med, till Queen och ACDC. De kunde hantera alla sorter av musik på ett jättebra sätt. Mitt i alltihop kom också "Ted Gärdestad" och sjöng och spelade gitarr.


Publiken fick de med sig också, hela ishallen stod upp emellanåt. 
Senare på kvällen uppträdde en kille som vi aldrig hört talas om. Men vi skrattade en hel del åt honom. Han var totalt crazy och fick publiken med sig med många härliga skratt. Han var så otroligt skicklig på sina nummer - men ändå på ett helt galet sätt!

Den här killen var också där.

Seth Engström
Ni som har sett Talang känner säkert igen honom därifrån. Tror att han vann finalen där ett år. Han är skicklig på sitt speciella sätt.

Det var vårat äventyr som vi kanske inte var så heltända på från början. Men vi har tackat nej till så mycket som vår leverantör velat haft med oss på, så nu var det dax att tacka ja och visa lite intresse från vår sida. Och visst var det trevligt! Härligt att bli bjuden på det här sättet och bara njuta av att bli uppassad!

Och sonen då, hur har det gått för honom? Jag erkänner att jag inte var helt lugn när det skulle bli ett så annorlunda dygn för honom. Men det har nog gått förvånansvärt bra. Inga rapporter från skolan att det varit jobbigt. E ringde i morse efter att sonen åkt med taxin till skolan och meddelade att allt var under kontroll. Skönt! Lite stirrigt kanske det varit på kvällen igår, men ändå inga problem. Jag litar helt och hållet på personalen, men krisar sonen (med utbrott) så kan det vara svårt att fixa det, som i morse när E var ensam med tre barn på korttids. Nu gick det över förväntan så då är vi ju nöjda och glada!

Sonen känns hyfsat lugn och harmonisk i eftermiddag och jag ska försöka se till att han kommer i säng i tid ifall om han är extra trött efter bortadygnet.
Ha det gott alla därute!

1 kommentar:

Anonym sa...

Men så skönt Bellan =)
Både att komma iväg och bli lite uppassad och att det fukade bra med extra korttids. Kul skylt från hotellet.
Det är ganska mäktigt med acapella om de som sjunger är riktigt duktiga, då spelar det nästan ingen roll vad det är för sorts musikgenre.
Ha en fin kväll och se till att få den där ohängde sonen isäng i tid, hur svårt kan det vara? ;)
Skojar såklart! Lycka till..
Kramar om dig och tack för din goa uppmuntran igår, den värmde så gott ska du veta.
Lena