fredag 20 maj 2011

Hastar vidare

Här hastar vi vidare mot helgen. Och jag kom i säng rekordtidigt igår: 22:49 ;) Det blev iaf före 23.... Känner mig lite mosig idag, men annars ganska ok. Man får väl pigga upp sig med lite färg kanske....

Uppiggande färger

Sonen kom iväg med taxin i morse efter lite strul.... Korttidsväskan tog chauffören hand om och förvarar den tills i eftermiddag. Taxin får nämligen köra sonen till korttids i stället för mannen. Vi ska iväg med firman idag och är borta hela dan.

Vi tyckte det var dags att göra något för våra kära medarbetare, så vi har bokat in den här fredagen sen en tid tillbaka. Först åker vi till Göteborg och besöker en av våra största kunder. Vi kommer att få gå runt där och titta hur de jobbar och vad de gör med våra grejer m m. Sen är det tänkt att vi drar oss till den stad som ligger närmast oss. Där ska vi ha lite mer roligheter för oss.


Kanske bjuder jag personalen på ett skratt idag....ska göra nåt jag aldrig gjort förut, men nu ska jag göra det. Det känns som jag är den enda som inte provat på det. Jag är nämligen en envis men feg stackare...men nån gång ska vara den första. Har en känsla av att min äldste son kommer att jubla när han får höra det ;) Få se om jag fixar nåt bildbevis så ni ser vad det är jag ska prova på för första gången i mitt liv....  

Snart drar vi och det  blir säkert en lång dag men förhoppningsvis blir det trevligt!
På återseende!

PS. Tack för era värmande kommentarer, de gör gott i hjärtat!

5 kommentarer:

mamma zoffe sa...

Först och främst vill jag ge en stor eloge till att ni kunde bidra med framstegen hos er släkting..att ni fanns där när denne behövde er och att ni var så rättframma..det måste kännas gott i hjärtat!!

Skönt att det går att ordna så bra kring sonen och kortis..och att ni kan åka på trevligheter.. du skriver så ofta om er firma..blir lite nyfiken..Kanske du inte vill berätta, men vad driver ni för företag?? Jag hoppas själv att innom en snar framtid få bli min egen kring att sälja KYÄNI.. Så har nog massor att lära mig då "skratt" Jag vet många som redan idag säljer så bra att de kan livnära sig på dig och många med väldigt bra betalt..så varför skall inte jag åxå kunna det?? Av alla de 14 kunder jag nu har så är inte en enda missnöjd vilket iaf tyder på att jag har en bra produkt att sälja :-) Jaja..det blir en senare fråga..

Önskar er en bra helg..det skall bli fint här uppe iaf så hoppas detsamma gäller för landet i stort..

Stora kramen

mamma zoffe sa...

..men du..nu krånglar det..en del av min text försvann ser jag.. HM.. Så kompliterar den här nu:

"Jag hoppas själv att innom en snar framtid bli min egen företagare med att sälja KYÄNI. Så jag har väl massor att lära mig då"

mamma zoffe sa...

..NEJ!! nu ger jag upp bellan..texten bara försvinner ÄNDÅ..

Nina sa...

Men nu blev man allt bra nyfiken....
*väntar med spänning på bildbevis*
Kram Nina!

Anonym sa...

Hej där!!! Skönt att komma iväg och göra nåt annat, och jag kan tro att det uppskattas av personalen. Det brukar sådana tillställningar göra.

Jaha å vad ska den "fega" Bellan hitta på då månne? Jag kan ju som vanligt inte låta bli att gissa. Jag tror att du ska sjunga kareoke ;) och isåfall vill jag ha mer än bild bevis, hi hi hi hi!
Om det är det är du inte den sista som ska testa, jag har heller aldrig gjort det,, av red och skär feghet ;)
Kram härliga du, önskar er en härlig helg oavsett sång eller annat//Lena