tisdag 17 maj 2011

Rullgardinen gick.......

.... INTE ner idag!
Assistenten i skolan är duktig att lägga fram även jobbiga saker på bästa sätt. Men tur var det nog att vi hade två namn på elever som troligtvis ska gå där. Sen blev sonen såklart väldigt glad när hon nämnde T och E som möjliga resurspersoner. Nu är det bara att hoppas att allt blir som tänkt.
Ingen negativ reaktion hade tydligen kommit ut i skolan och här hemma har det hittills varit väldigt lugnt. Vi får väl se om det varar hela dagen tills den är slut.Idag tog jag mig faktiskt helt ledigt från jobbet. Istället blev det en dag då jag tog tag i att maila diverse personer. Jag hade några mail liggande bl a från läsare här på bloggen som mailat och frågat olika saker. Nu har jag äntligen fått besvara dem och jag ber om ursäkt för att det dröjt länge i vissa fall. Men saken är den att jag sällan är hemma utan att sonen är hemma. Är sonen hemma kan jag inte koncentrera mig och få ihop nåt vettigt mailsvar. Därför kan det ibland dröja ett tag. Men dra er inte för att maila mig ifall ni undrar nåt, jag tycker det är roligt om man kan hjälpa till med nåt i Diagnoslandet, och svar kommer!


Dessutom har jag gjort slag i saken idag och kontaktat tidningen här ang sonens skolsituation (hjälp!...vad har jag gjort....jag som verkligen hatar att vara offentlig??). Har både ringt och skrivit ett långt mail till dem idag.... mer kan jag inte berätta förrän jag vet vad det blir av det.... det är ju liksom öppet allt man skriver här på bloggen....och man vet ju aldrig vem som läser....  Men jag återkommer, var så säkra!

Känner nu att det varit en ansträngande dag för min lilla hjärna, spänningshuvudvärken är på G - men jag tror ändå det kan vara värt det.....

Förresten... tack för komplimangerna ang. mina bilder!! Vad glad jag blir! Och Lena, det är inte close-up-filter jag använt. Min lilla Nikon fixar det ändå ibland, när jag lyckas få till det med inställningarna på kameran.

3 kommentarer:

Nina sa...

Men vad positivt det verkar så här långt :) Hoppas det fortsätter åt det hållet nu!
Kram Nina!

Anonym sa...

Så skönt att det gick bra för assistenten att förklara skolagången till hösten, puh!
Det får vi hoppas att det håller i sig och att det blir som det är tänkt nudå!
KAn tro att du är slut när spänningen efter denna dag har släppt, jag menar det hade ju kunnat gå hursom helst egentligen.
Jaa du Bellan, så du ska bli kändis ;)Inte illa, jag trodde inte att du hade den dragningen ha ha ha ha!!! Nej du, jag förstår dig, jag skulle verkligen inte vilja stäla upp i rampljuset så där. JAg skulle känna mig äldigt obekväm.
Jättefina bilder trots att du har en Nikon
Nej, jag ska inte retas med dig, men bilderna är verkligen canonfina...
Sussa gott nu efter din "hårda" dag//Lena

mamma zoffe sa...

Hoppas hoppas det blir till det bästa :-) med reaktionen och det nya tänket..
..och du gör HELT rätt som går till tidningen..det måste komma fram för allmänheten vad som inte fungerar i skolan!!

STORA KRAMEN