söndag 20 september 2015

Nya tag....

Nu börjar den här veckan lida mot sitt slut och det ska bli skönt med nya tag med ny vecka. Turbo är inte riktigt återställd från förkylningen än, men det är bara lite rester kvar. Tyvärr känns han lite labil ikväll, men jag hoppas det rinner av tills i morgon.Jag var hemma med Turbo hela onsdagen och torsdagen, då inga utomstående assistenter fick komma eftersom han inte var bra. Fredagen funkade hyfsat. Timmy hade sitt pass 8-15 så det gick bra. Inget korttids under fredagen heller - Turbo skulle varit där från torsdagen. Men igår (lördag) körde jag dit honom så det blev drygt ett dygn iaf. Bättre än inget!

Jag och mannen passade på att göra lite nytta, men samtidigt också hinna med att njuta av lite lugn. Vi behövde verkligen det efter en tuff vecka. T o m en liten skogspromenad hann vi med igår. Mannen ville ha kantareller till middagen på kvällen och jag ville lufta kameran och fota flugsvampar som jag tycker är så vackra. Jaktlyckan var dålig - mannen hittade fem kantareller och jag hittade ingen flugsvamp! Men härligt och fridfullt var det iaf!Nu ikväll har det blivit lite småutbrott från Turbos sida. En massa små detaljer har blivit fel.... Oftast har jag hämtat honom på korttids på söndag em, men denna gången gjorde mannen det. Det var förberett och uppgjort i förväg, men vi gör ju inte exakt lika. Mannen klev ur bilen liiiiite för tidigt, mot vad jag brukar göra.... Godispåsen stod lite fel i bilen..... Ja, ni förstår att det är små, små detaljer som ställer till det.
Till på köpet fick mannen nita lite för ett rådjur som sprang över vägen och då blir Turbo förstås rädd. Rädslan sitter i nån timme och sen kommer det ut som utbrott.

En natts sömn sitter nog fint nu. Kram på er! ♥

1 kommentar:

Tina sa...

Ja era tentakler är inte nådiga , finkänsliga till tusen ! Förstår att det behövs lite lugn och skogen är bra då, eller havet <3 kramar