tisdag 1 september 2015

Spännande tider

Jag var visst lite trött igår när jag skrev inlägget. Vi hade långpass med assistenter igår mellan 8-21 och ingenting annat. Jag skrev visst andra siffror men har ändrat det nu. Det är några timmar att hålla sig borta så länge som till 21.... Men än funkar det, så får vi se.
En del av er undrar hur det går med bostadsanpassningen. Vi är ju i stort behov av en lösning. Det är inte så att vi fått avslag, men beslut dröjer ett tag till. Det är därför jag avvaktat med att skriva om det. Det ligger lite på is för närvarande, som det finns orsaker till och vi kan inte göra någonting åt det. Men vi ville ju helst ha fått det gjort igår som ni förstår. Vi övar på tålamod så länge.  ;)Idag har det inte hänt något speciellt, iaf inte i skrivande stund. Men det är ju lite kvar av dagen så vem vet hur den slutar. Turbo är lite svåravläst idag, vet inte riktigt hur det är ställt. Jag får hålla mig på lagom avstånd och läsa av. Han vill inte att jag är för nära (alltså vill han inte ha någon i samma rum). Jag tror han är trött och jag hoppas han kommer i säng i tid och kan ta igen sömn som fattas. Snart är det dags för mannen att ta över assisterandet för jag tänker åka iväg en sväng ikväll.

I morgon är en spännande dag! Ett par möten är på g. Det ena mötet har några chefer i kommunen och som handlar om Turbo....  Vi inväntar rapport därifrån och det är spännande att se vad de kommer fram till där!

Ha en fin kväll allesammans! Kram, kram ♥

1 kommentar:

Annelie L sa...

Hoppas alla möten blir bra möten. Kram och lycka till.