måndag 1 december 2014

Bra dag trots allt

Trots allt har det varit en bra dag idag. Jag och mannen har lite mycket nu och vi maler på så gott vi kan och tar oss framåt en dag i taget och gör det vi måste. Tur att vi funkar till 110% ihop, så vi inte går varann på nerverna på jobbet, när vi båda har mycket att göra. Vi ger och tar och hjälper varann när vi kan och när det behövs. Mitt i alltihop planerar vi för lite ledigt i några dagar med välbehövlig vila, lite längre fram.

Igår kväll kom Turbo i säng alldeles för sent. Målet var att få i säng honom tidigare än vanligt eftersom han var trött efter helgens bravader på korttids. Men det gick inte alls att lägga sig tidigare, det blev närapå ännu senare....

I o m det så bävade jag för denna morgonen, men den gick väldigt bra. Jag vet inte om Turbo skärpte sig extra för att bevisa att han klarade av de sena kvällarna, men i så fall kommer det ut senare i veckan. Vi får se.
Dagen i skolan blev inte så bra, eller... efter de förhållanden som rådde så gick det över förväntan. Assistent Nisse fick lägga på ett extra kol, så funkade det. Jag förberedde mig på att det skulle komma irritation och kanske utbrott här hemma idag eller ikväll, men än lyser det med sin frånvaro. Märkligt! Men skönt så länge det varar förstås.

Nisse har varit här ett par timmar i eftermiddag också och de timmarna avlöpte kanonbra! Så vi klagar inte, utan vi passar på och njuter i stället. Ev. utbrott kommer när de kommer!
Under dagen har jag också fått planerat lite assistans för det kommande lovet också så det inte blir helt tomt från assistentkillar här hemma. Vi behöver ju ha lite framförhållning så vi vet i förväg och det gäller att tänka på allt. Jag säger det igen - vilka underbara assistenter Turbo har omkring sig!!

Nu är det "bara" kvällsproceduren kvar då.....

På återseende och kram på er därute ♥

3 kommentarer:

Nina sa...

Kram <3

strutgumman sa...

Kram från mig också ♡
//
Anna

Tina sa...

Härligt med bra killar runt honom ! Kramar i massor <3