tisdag 23 december 2014

Ostressat

En lugn hemmadag har vi haft här i vårt hus idag. Härligt och njutbart! Turbo fortsätter vara lugn och idag har t o m mannen varit lugn.... fast på ett annat sätt ;) Han har jobbat stenhårt under några veckor nu och jag hotade med att binda fast honom om han inte frivilligt tog det lugnt. :) Men idag tog han det lugnt för egen maskin. Tror han behövde det!

Själv hade jag en hel del jag behövde göra, men jag roade mig i stället och målade och grejade - bara för skojs skull! Det var avkopplande det med och de där måstena finns ju kvar tills jag tar tag i dem, eller hur!?

Jag kom en bra bit på väg med pilleriet och bild kommer om ett par dagar för ev. nyfikna...... ;)
Ikväll har jag varit lite på vift och träffat några vänner, ensam. Bättre ensam än att ingen av oss alls kan umgås med våra kära vänner. Glad kom jag hem igen och jag var väl inte ledsen innan heller precis. :)
Men lite svider det ikväll...... I morgon är simhallen hyrd och vi är ett gäng på ca 50-60 personer som brukar träffas på julafton eller juldagen i simhallen. Bada, sporta, mysa och äta gott tillsammans. Nu har vi inte kunnat vara med på några år pga Turbo, men det hade verkligen varit skoj. Men vem vet, nästa år kanske.....
Nej, nu får ni ha det så gott allesammans! Ta hand om varann och var rädda om varann och stressa så lite som möjligt!
Kram, kram till er alla!

Inga kommentarer: