fredag 12 december 2014

Inlåsta tankar

Nu har det gått ett par dagar sen mitt förra inlägg angående internatskolan vi var och kikade på. Många fler tankar har dykt upp i min lilla skalle och en del reflektioner. Många av tankarna rör hur situationen ser ut just nu och vad som måste till för att internatet ska bli en verklighet om några år. Tyvärr har det kört ihop sig med tiden, annars hade jag tänkt att jag skulle fått till det inlägget idag - eller egentligen igår. Annat kom emellan....  Jag tar sats för en ny dag med dessa tankar i ett inlägg.Allt är bra här egentligen, men jag blir så ledsen när jag ser hur några av mina närmaste vänner här i bokstavslandet har det tufft just nu. Vissa har en kamp utan dess like, en kamp som egentligen inte skulle behövas om kommunen gjorde det som är deras skyldighet. Vi har haft tur som bor i rätt kommun, där de själva ser och förstår vilken hjälp vi föräldrar behöver för att hålla oss flytande. Det blir faktiskt billigare för kommunerna om de satsar på att hålla föräldrar över vattenytan....

En bra kommun tillhör vi med personal på rätt ställe. Dessutom tillhör vi bästa assistansbolaget (kan inte låta bli att nämna det igen) som puffar och uppmuntrar och stöttar och verkligen gör sitt bästa för oss kunder. Wow, säger jag bara!

Nu får vi hoppas att ni alla får en trevlig fredagskväll! Vi gör ett försök iaf ☺Kram på er! ♥

2 kommentarer:

TereseS sa...

Är inte det där Kronobergs slottsruin?

Emelie sa...

"Vi har haft tur som bor i rätt kommun, där de själva ser och förstår vilken hjälp vi föräldrar behöver för att hålla oss flytande. Det blir faktiskt billigare för kommunerna om de satsar på att hålla föräldrar över vattenytan...."

Tror jag ska trycka upp vykort med den texten. Det budskapet borde skickas till varje kommunhus i det här landet.

Kram <3