lördag 6 december 2014

Ett lugnt försök

Här hos oss försöker vi ha en lugn helg som går i sakta mak. Turbo är så pass avslappnad så han har t o m följt med oss i eftermiddag och umgicks en stund med vänner. Vi har peppat honom till det under en veckas tid, eftersom vi såg att det skulle kunna vara möjligt. Och det gick idag!! Det känns som vi försiktigt ser ett ljus in en lååååång tunnel..... Men allt måste förstås vara lugnt runt honom om vi ska kunna peppa honom till framsteg, annars tar vi bakåtkliv i stället. Undrar om ni läsare kan ana vilken lycka det är, med en sån här dag som vi har idag?!?

Vi gläds verkligen åt att det fungerade och att vi som föräldrar kan vara hyfsat avslappnade. Naturligtvis får vi anpassa hela situationen efter Turbos behov, men jag har inte riktigt samma oro i kroppen idag som jag hade för några år sen då vi umgicks med andra och hade hjärtat i halsgropen jämnt och ständigt. Idag kan vi lita ganska bra på att Turbo skulle säga ifrån i ett sånt läge innan det går överstyr för honom. Och vi föräldrar skulle också se tendenser tidigt och avbryta i tid.

Vi hade också tänkt göra en annan sak i kombination med detta, men det sa Turbo ifrån redan tidigare under dagen. Så det strök vi - det kommer fler dagar.

Nu försöker vi ha en fortsatt lugn kväll. Hoppas ni läsare också får det. Kram!

 

3 kommentarer:

Unknown sa...

Låter fantastiskt att det fungerade så bra att gå bort med Turbo. Blir så glad för er skull. Det känns dessutom skönt att höra något så positivt för oss som inte har det riktigt så med vår kille just nu. Fortsatt trevlig kväll!!! // S :)

strutgumman sa...

Så kul och skönt för er. :) Att ha hela familjen på samma ställe... Underbart! ♡
Gläds med er och Turbos framsteg.

Stor kram Anna R

Nina sa...

Härligt! :)
Kramen <3