tisdag 2 december 2014

Plötsliga förändringar både här och där!

Eftersom det är så få som kan jobba med Turbo så är det tacksamt att personalen är extra ansvarstagande - och det får jag säga att vi har fenomenal personal runt Turbo! I helgen som gick fick man pussla på korttids då en av personalen blivit sjuk. Tom fick ta två pass i stället för ett och man pusslade om, så han fick ett dygns vila emellan. Kanonbra löst och all heder till dem!!
Tidigt i morse meddelade assistent Nisse att han knappt kom upp ur sängen idag, så jag fick hålla Turbo hemma från skolan. Det är sånt som händer när det inträffar oförutsedda saker helt plötsligt, men mycket ovanligt när det gäller Nisse. Jag tror inte han har en enda sjukdag tidigare i sitt jobb med Turbo!

Men jag kontaktade assistent Timmy under dagen och frågade om han kunde tänka sig att hoppa in och ta Nisses skolpass i morgon. Han luskade runt lite och kunde byta bort sitt pass hos annan brukare som inte är så känslig för snabba byten. Wow, så glad man blir!! Det är guld värt med personal som gör vad de kan för att lösa snabbt uppstående problem! Och jag kommer iväg till jobbet i morrn, vilket är extra viktigt då jag och mannen har lite annorlunda saker på schemat där.
Vår hemmadag idag har flutit på bra. Turbo har varit lugn och inget särskilt har hänt. Eller.... jo.... han har frågat stup i kvarten varför Nisse blivit så dålig så snabbt. Vad har hänt? Varför blir det så? Hur snabbt går det över? Ja, tusen frågor. Jag svarar så gott jag kan, men jag förstår att han innerst inne är orolig. Vi önskar Nisse krya på sig!

Nu hoppas jag verkligen att morgondagen ska fungera som den ska för alla inblandade parter! Kramen till er alla därute ♥

2 kommentarer:

Nina sa...

Fina assistenter :)
Hoppas ordningen snart är återställd.
Kramar!

Tina sa...

Härligt med såna assistenter som verkligen vill det allra bästa ! Hoppas allt fortsätter lösa sig utan för mycket oro. Kramar