torsdag 10 januari 2013

TUSEN - en stor siffra!

Tusende inlägget!! Fattar ni?? Detta är mitt tusende inlägg! Hur gick det här till? När jag började blogga var jag ju lite osäker på hur jag skulle få ihop inläggen och tänkte vara nöjd om jag fick ihop ett par inlägg i veckan. Mer hade jag väl inte att berätta.... men oj, vad mycket det har blivit skrivet här!

Beslutet att börja blogga har jag aldrig ångrat! Bloggen har gett mig oerhört mycket, det har jag skrivit om tidigare så jag ska inte orda så mycket om det. Men när jag började blogga för drygt tre år sen, trodde jag inte att den skulle betyda så mycket för mitt liv som den gjort. Den har t ex gett mig stöttning, peppning och förståelse och gett mig en styrka som så väl behövs i Diagnoslandet och det är ni goa läsare som ger mig den! Bloggen har gett mig vänner för livet, såna som är i liknande sits som vi i vår familj är. Banden mellan oss har vuxit sig starka ♥
Tack alla ni läsare för att ni finns där!
Idag var jag lite osäker på Turbo och hur han mådde.... Hans början till depression för några veckor sen, hävdes i o m att han nu sover bättre - vi tror iaf att det var orsaken. Under lovet har han mått som en prins. Kommer det nu tillbaka så är det definitivt något i skolmiljön som är galet. I morse protesterade han lite när han skulle iväg till skolan. Direkt är jag ute med mina känsligaste känselspröt och försöker läsa av honom. Hela dagen har jag funderat på hur han ska vara när han kommer hem - om jag kan läsa av ansiktet och kroppsspråket om det varit något i skolan som känts fel för honom. Men han var glad när han kom! Så långt var det bra.

Nu har jag och mannen varit borta en stor del av eftermiddagen och kvällen, då assistent N varit här. Nu känns Turbo trött och har lätt till utbrott, så nu blir jag osäker på hur det är med honom egentligen. Beror det enbart på trötthet eller är det något annat?? Ja, det återstår att se.


Stilige Oswald


Nu till kvällsbestyren som är ganska många här ikväll, tyvärr. Men tyvärr blir det nog ingen duschning för Turbo ikväll som egentligen står på schemat. Med hans lätthet till utbrott så måste vi backa på det kravet, så är det bara och inte mycket att göra åt.

Kram från mig! ♥

5 kommentarer:

Annelie L sa...

Grattis till det tusende inlägget <3
Hoppas verkligen att du kommer fram till vad som stör Junior och att det går att lösa .
Kram och grattis igen.
Annelie

Emelie sa...

<3 / Emelie

Nina sa...

Vänner för livet <3
Kramar om!
Nina

Anonym sa...

Jag säger som Nina, vänner för livet, helt klart <3
Stor kram

Anonym sa...

Tack för att du skriver.