onsdag 16 januari 2013

På väg utför....

Det ser ut som den där problematiken kommer tillbaka, den där som Turbo förklarar som att "humöret går upp och ner". Tyvärr är det nog så! Det började nån gång innan jullovet, men kom av sig när han fick sova lite bättre med sömnhjälpmedel. Sen var han gladare och mer uppåt under lovet då vi inte såg några som helst tendenser till labilt humör. Förra veckan började skolan och nu är det svajiga humöret tillbaka igen.

Vad ska man tro? Ska man dra slutsatsen att det är något med skolan som inte stämmer? Eller ska man dra nån annan slutsats? Vet inte alls faktiskt....
Vi fortsätter att laborera med medicinerna fr o m i morgon så får vi se om det blir någon effekt. Vi har tidigare fått direktiv från habiliteringen om vad vi kan göra och vi skriver upp vad vi gör för förändringar så vi kan se om det finns något mönster eller någon förbättring vid en viss ändring. Nästa vecka har vi ett läkarbesök på habiliteringen inbokad. Vi får se om hon kan hjälpa oss vidare på bästa sätt. Hittills, efter flera år som vi haft henne som läkare till Turbo, så har hon visat att hon är otroligt duktig på NPF iaf. Sen återstår det att se om detta kan ha med något annat att göra eller hur det är. Jättesvårt är det iaf!


En överdrivet tindrande Oswald :) 


För egen del MÅSTE jag bara komma i säng i tid ikväll, men ser att klockan går snabbt. Det håller inte för mig att gå och lägga mig för sent hela tiden. Måste ju vara mer än alert så fort vi slår upp ögonen på morgonen. Jag får inte göra den minsta lilla miss i mitt agerande, om allt ska gå vägen. I kväll sa Turbo att han ville vara hemma från skolan i morgon - han klarar inte att ha lektioner när humöret går upp och ner nu, säger han. Så i morgon får jag kanske kämpa extra mycket, man vet aldrig....

Det vore bra om Turbo kom iväg till skolan i morgon, för jag och mannen ska på ett möte som gäller korttids. Det mötet vill vi helst gå på båda två. Vi får väl se hur det blir med det.
Både igår och idag hade vi andra möten inbokade som gällde Turbo, men de blev av olika orsaker inställda. Och vi gråter inte för det, det blir lite för mycket möten ibland. Tyvärr klumpar de sig ofta, i stället för att spridas ut över en längre tid. Men mötet i morgon ska bli intressant och spännande även om det är jobbiga saker vi måste vända och vrida på.

Nu säger jag godnatt och kram ♥

Inga kommentarer: