tisdag 12 juli 2011

Ingen tid för hängmattan idag!

Igår blev det som sagt en stund i hängmattan tillsammans med en god bok - helt ok tillvaro får jag säga! Efter frukost idag fick jag ett oväntat telefonsamtal. Samtalet kom ifrån den person som brevet kom ifrån för ett tag sen. Blev överraskad och förvånad över samtalet, men det var iaf av positiv art. Det går framåt, och nu när jag hörde hans röst så blev t o m jag hoppfull och tror att det skulle kunna gå vägen. Gnistan att vilja rätta till sitt liv fanns där som den aldrig funnits förut. Då är det bara att fortsätta hoppas.... vägen är som sagt lång.....


Hela björnfamiljen
Något försenad pga telefonsamtalet åkte jag iväg in till stan och gick på djurparken. När jag kom fram till området förstod jag att halva Sverige tänkt samma tanke som mig denna dag. Inte en parkeringsplats sparad till mig så långt ögat nådde! Men när jag till slut lyckats bli av med bilen så gick kön in relativt snabbt och väl inne på djurparken så sprids ju folket ut så då funkar det ju ändå.

Det blev en rejäl fotorunda för mig på några timmar. När jag kom hem hade jag tagit 235 bilder - vad gjorde man innan digitalkamerans intåg i våra liv??Det var riktigt mysigt att gå där för sig själv och strosa helt i min egen takt. Jag kunde stå och vänta ut djuren tills de ändrat position så jag blev nöjd ;) Hade tänkt fråga en tjej om hon ville följa med, men kom på att jag helst inte ville ha nån tid att passa utan bara rå om mig själv och bara vara.....
Jag har ännu inte hunnit titta igenom bilderna, men några axplock får ni här ändå. Blir nog inte förrän i morgon som jag tar tag i dem.

Djurens konung poserade snällt

Jag åkte hem så småningom och kastade i mig lite färdigköpt onyttig mat som inte ens var god, tog en snabbdusch och sen iväg igen. Ville umgås med några vänner eftersom tillfälle gavs. Mysigt och trevlig förstås. Nu är jag hemma igen och är lite lagom trött efter den här dagen. Ska ta mig nåt att äta och sen krypa ner med min bok. Jag njuter för fullt!! Såna här dagar växer ju inte på träd.....
Kram till er alla ♥

6 kommentarer:

Tina sa...

Låter toppen ! njut ! Kram Tina

Anonym sa...

Åh så härligt med en fotonad bland djurens konung och hans underhuggare!!!
Jag blir allt lite avundsjuk på dig...undrar varför itne jag har gjort det, jag bor ju också nära en djurpark!
Vilken fin bild på lodjuret..och lejonet...
Jaa du Bellan, du fick verkligen en finfin dag även om den inte tillbringades just i hängmattan.
Skönt att få göra saker i sin egen takt, det är vi ju inte direkt bortskämda med i diagnoslandet ;)
Hoppas nu även mannen med son haft trevligt och kunnat njuta utan mamma ;)
Sov sött och ta dig en rejäl sovmorgon imorgonbitti!!!
Kramizar//Lena

Mamma Z sa...

Härligt att läsa att din egentid också blev "kvalitetstid"..bara vara och njuta :-)
Underbart fina du!!

Skoj med post..isynnerhet när man inte förväntat sig det..

STOR KRAM

Mamma Z sa...

ps..glömde kommentera att jag givetvis är glad för samtalet du fick och att saker och ting kanske är på att rätta till sig för vederbärande..

Annelie L sa...

Jag var också i djurparken för några dagar sedan, men jag sprang omkring med två virvelvinar till små troll, tror nog att du hade en behagligare rundtur. Men jag gillade det iallafall, det är mysigt i djurparken.
Det känns som om du har haft en skön ledig dag, hoppas det snart kommer flera.
Kram Annelie

ann sa...

Vilken härlig dag du haft för dig själv,det är bara att njuta av lugnet och alla stunder i egen takt.Roligt med ett positivt samtal.Kramar från Åland.