fredag 1 juli 2011

Pustar OCH är barnledig

Dagen blev faktiskt bättre än gårdagen. Morgonen och förmiddagen var lite annorlunda för sonen och han visste om det i förväg. Vi hade gett N lite ledigt idag för han skulle iväg på annat. Det passade bra i tiden eftersom storebror är hemma. Då fick de båda bröderna rå om varandra själva ett par timmar efter att jag åkt till jobbet.

Mannen hämtade sonen hemma vid 12-tiden och körde honom ett par timmar tidigare till korttids än vanligt. T hade lovat att ställa upp och ta honom då eftersom jag och mannen skulle på en begravning och storebror skulle iväg på annat. Skönt när saker ordnar sig.Nu är jag tillbaka på jobbet igen sen några timmar, men tänker åka hem liiiite tidigare än vanligt, tycker jag gjort mig förtjänt av en timmes extra ledigt, trots avbrottet mitt på dagen för begravningen.
Tröttheten är påtaglig. Jobbet det senaste dagarna har nog sugit musten ur mig ordentligt. Men nu är det värsta över och det går inte runt i huvudet som det gjort de senaste två dygnen. Så nu blir det hem och mysa och inte göra ett enda handtag mer idag. Jag och mannen ska ta det lite lugnt och bara ha det gott. Äldsta sonen fick en biljett av en kompis till Ullevi idag, så han är där just nu och trängs med ca 55 000 andra personer. Så ikväll är det tomt  i huset - bara jag och mannen och så katten förstås.
Ses i morrn mina läsare! ♥

4 kommentarer:

Annelie L sa...

Så mysigt en fredagskväll, med bara maken och katterna och jag antar att inte katterna stör nämnvärt. Njut och ha det gott // Kram Annelie

Lenaeff sa...

Skönt att du inte kännt dig lika slut som igår. Jasså sonen är på Maiden!!! :)
Hoppas att ni får en mysig helg och att bröderna får lite tid tillsammans.
Kramar om och jag vet inte hur det blir än, men det fixar nog till sig ;)
Lena

Mamma Zoffe sa...

Läser ditt förra inlägg och nämner bara att jag såg senast igår på Ica att det finns tjocka krukor men i något frigolitaktigt..supersnygga!!Ja när det smäller så kan vad som helst gå sönder..senast rök headsetet till datorn.. Har förmanat mig själv att vi skall ha ett lager hemma då man vet vad som brukar gå söner..tagentbord, datormus, kontorsstol och..headset..

Ja då får du rå om hela din Ohana nu då ;-) Hoppas det går bra! Skönt att du kan lämna över sonen fast det är kämpigt för han..de där killarna verkar ju vara superduktiga med han!!

STORA KRAMEN

ann sa...

Vad härligt att korttids kan ändra på sig så att ni kan gå på begravning tillsammans.Pass på och njut av helgen.Kramar från Åland.