söndag 3 juli 2011

Helgen är över

Vad trötta vi var alla tre igår kväll, efter att vi varit i stan och härjat - eller bara strosat.... Vi såg en film som jag sett halva och tröttnat, men äldsta sonen övertalade mig att vi skulle ge den en chans. Och visst var den bra när man såg hela filmen.... Det var allt vi orkade på kvällen innan natten kom.Idag har det varit lugnt. Jag och mannen var iväg en stund på förmiddagen. Vi åt en lugn middag här hemma alla tre sen. Hann pusta lite innan det var dags att hämta sonen på korttids. Sen var det lite spännande att se hur sonen skulle vara när han kom hem. Dels hade han varit på korttids och dels så var ju storebror hemma... Men det har gått hur bra som helst! Helt otroligt! Än så länge har allt gått bra mellan dem. Vi vet ju att känslorna kan gå överstyr rätt vad det är och då blir det inte bra. Men vi hoppas att lugnet håller i sig.

På korttids hade nog den nya killen som slussas in, varit med en stund igen. Visst märks det väl på sonen att det inte är riktigt som vanligt, men det är inte så farligt utan helt ok. Det vore väl konstigt om det gick helt spårlöst förbi, när någon ny kommer in i bilden.

Både T och reserven O hade nog varit ute och cyklat med sonen i helgen. Idag hade nog O och sonen cyklat minst 1, 5 mil. Härligt att de kom ut och rörde på sig lite.Ja, det var den helgen det.... nu är det en jobbarvecka kvar, sen är det semester. Och semester i diagnoslandet är ju inte som semester för "vanliga" familjer......Men jag ska inte klaga, vi kommer att ha det ganska bra tack vare avlastningen som fungerar fantastiskt med killarna på korttids. Finns de som har det sämre.....
Kramar till er alla som vill, ni andra slipper ;) I vilket fall som helst..... ha en skön kväll! ♥

2 kommentarer:

Lenaeff sa...

Tänk att man kan bli så trött av att bara strosa omkring. Men det låter som ni haft en skön helg och att även sonen haft det bra.
Vad brukar ni göra på semestern? Kan ni åka iväg tillsammans och göra nåt eller delar ni upp er?
Nåväl, först har du ju en vecka kvar att jobba :)
Stor kram och tack för ditt sms som värmde så otroligt gott i själen. Ha en fin måndag vännen, många kramar till dig min söta vän//Lena

Annelie L sa...

Vilken härlig cykel, är den körbar?
Nej nån semester i ordet rätta bemärkelse lär det väl inte bli, men jag hoppas ni får en fin tid iallafall och att ni kan passa på att göra saker som ni själva vill under korttidsdygnen.
Önskar dig en fin arbetsvecka fram tills semestern börjar.
Kram Annelie