måndag 11 juli 2011

Dags för hängmattan!!

Här flyter dagarna på igen utan några större missöden och det är väl skönt det.
Lördagsmyset fungerade väldigt bra och söndagen avlöpte utan några som helst problem.
I morse blev det lite turbulent efter ett tag. N skulle komma 9:30 och assistera medan jag och mannen tog en tur till jobbet (semester, vad är det?). Men fem minuter innan N kom så fick sonen en sån där morgonrutinslåsning igen. Och det är som sagt bara att ta sig igenom, även om det tyvärr inbegriper surhet och ilska. När N kom så var det fortfarande lite turbulent och fortsatte så ett tag. Men så småningom, med lite lotsande, så tog han sig ur låsningen. Jag och mannen kunde då åka hemifrån.

Timmarna med N hade turligt nog funkat bra, så det var lugnt. Och nu mina läsare... har jag intagit denna positionen!

Hängmattan är bara min ett par dygn!!
Inte helt fel va?! Mannen och sonen har lämnat hemmet för ett par dygn och det är bara jag och katten hemma. Ska nog kunna roa mig själv ett par dar, tror jag bestämt! Det är inte ofta det händer att man får vara helt ensam och rå om både hängmatta och fjärrkontroll ☺☺☺
Ska för det första försöka läsa ut en för mig nyttig bok som jag haft liggande ett tag, men nu kan jag kanske komma en bra bit på väg iaf. Sen har jag lite annat också som behöver göras, men denna gången de är borta ska jag försöka att koppla av och "bara vara" också - inte bara tänka på allt nyttigt som jag har på "måste"-listan.
Egentligen hade jag planerat att ha gäster här, men det gick tyvärr inte i lås. Men, men, det får bli en annan gång.
Något som muntrade upp mig extra idag var detta som jag hittade i brevlådan:

 

En söt bloggläsare hade läst detta inlägg och tyckte visst lite synd om mig ♥. I ett försök att få mig lite gladare så skickade hon ett litet gulligt brev med bl a nåt gott att tugga på. Jag blev verkligen glad och överraskad av detta lilla brev! TACK snälla för din omtanke, den värmde! Hur hon sen kunde veta att jag är ett chokladmonster.... ja, det är en gåta!


Jahapp, nu börjar jag bli hungrig.... och min kära kock är bortrest..... Jag tänkte faktiskt försöka mig på att göra en av hans specialitéer, vi får se om jag lyckas ☺
Trevlig måndagskväll önskas till er alla!

2 kommentarer:

Anonym sa...

-jag som hade skrivit ett inlägg här,, hmmm undrar vart det blev av?
Jadu Bellan, det ser onekligen alldeles underbart ut där i hängmattan och vad gör väl det om maten inte blir likadan som när kocken står vid spisen. Skönt att äga sin egna tid, så vad gör väl resten?
Och att du är en chokladälskare är vi allt fler som märkt av som läst här i bloggen och har lite minne för detaljer ;)
Hoppas att boken är bra som du läser och att maten gick att äta!
Ha det alldeles underbart där i hängmattan...jag önskar jag kunde varit där som sällskap istället för att arbetsträna :(
Stora goa kramen till en urgullig tjej//Lena

ann sa...

Vad härligt med lite egen tid alldeles själv i hängmattan.En överraskning i postlådan är inte fy skam det heller.Kramar från Åland.