lördag 23 juli 2011

Kikar in.....

..... och säger Hej!

Allt lever väl med mig och mannen. Vi njuter och har det gott, träffar vänner både från förr och nu. Många ♥♥♥-liga kramar har det blivit under ett par dygn och vi glömmer vardagen för ett tag. Njuter, njuter och njuter!

Tyvärr nås vi också av de tråkiga nyheterna från Norge som kablas ut över världen just nu. Finner inga ord för detta..... Pratade med en mamma idag som har sin son boendes därute där det förskräckliga inträffat - allt var ok med honom.... Som sagt - är mållös.... tankarna går förstås till de drabbade!

Här kommer lite bilder iaf från mig här och nu. Ses senare!






Var rädda om er! Kramar om er alla därute ♥

5 kommentarer:

Tina sa...

Glädjs med er, så härligt att höra att ni har det gott. Njut åt mig med, kram Tina

Nina sa...

Jahaja, här myser ni på utan att skämmas? ;) Gôtt! Fortsätt njuta så länge det varar! Det behöver man!

Norge... nä, det är för mycket för att kunna ta in och förstå :(

Kramar om dig, vännen!
Nina

ann sa...

Vad härligt att ni njuter av er semester tillsammans..bara fortsätt njuta av det.Norges katastrofen är skrämmande och overklig,att de finns en så sjuk människa som kan göra andra så illa.Kramar från Åland.

Mamma Z sa...

NJUT PÅ!! Så härligt att ni får göra det!! och ja vad säger man om männsikans ondska..det är sällan vi ser den här men jag tror nog den finns överallt dessvärre..kriget i Afganistan tex..att tusentalet barn tillåts dö i svält i Afrika i nutid..det är väl också ondska..att vi i väst bara ser på och inte skänker mer pengar och räddar liv?? För vi skull nog kunna bidra med mer än vad vi gär..ja det är många tankar som väcks till liv.. Hoppas ändå att detta inte förtog er resa..

STOR KRAM

Anonym sa...

Skönt att få leva lite vardagsliv på ett helt annat sätt kan jag tro. Det är bara att passa på att njuta av det hela såklart! Det är ni verkligen värda.
Jaa du, det som hände i Norge är verkligen ofattbart på nåt sätt, så ruskigt otäckt.. Det är verkligen svårt att fatta och ta till sig att det kan hända något sådant. En overklighetskänsla på nåt sätt.
Så obeskrivligt hemskt för de drabbade familjerna, ett liv som aldrig mer blir sig likt igen...man lider verkligen med dem...
Kram gumman//Lena