torsdag 30 juni 2011

Oro i lägret

Nej, jag kan väl inte säga att jag är helt utsövd efter denna varma natten heller, men vem kan vara det?? Egentligen ska man väl inte klaga på värmen, men när sömnbristen krockar med att man har alldeles för mycket på jobbet med den hjärnverksamhet som det kräver så blir det lite olyckligt. Men det går över!

Morgonen idag blev inte så lyckad, en hel del som strulade och resulterade i utbrott! 5-10 minuter innan vi skulle åka iväg till korttids, jag och sonen, så kom ju städerskan och hade en lärling med sig. Jag hade tänkt att ringa henne igår och meddela att hon gärna fick komma en kvart senare, men dum som jag var så struntade jag i det. Vi hann inte iväg och jag kan säga att sonen blev en aning störd av detta. För att rädda situationen sa jag till sonen att han gärna fick gå ut och sätta sig i bilen och vänta på mig ett par minuter. Ett litet missförstånd mellan oss resulterade i bl a detta:


Detta är alltså en av de tre krukorna jag köpte och planterade blommor i för nån vecka sen! Tur man inte köpte så dyra och avancerade saker - jag visste ju att detta skulle kunna hända....
Vi åkte iväg till korttids sen och kommer en bra bit. Då börjar det skrapa och låta i bilen, eller rättare sagt under bilen så jag var tvungen att stanna och kolla lite. Antagligen var det en stor sten som fastnat lite olyckligt så det lät så mycket. Sonen blir förstås skärrad av det här och till på köpet hade vi fått in en broms el dyl i bilen och då är paniken nära hos honom.
Vi rullar försiktigt fram till korttids där vi möts av reserven O och den nya killen som ska slussas in. Jag tecknade åt O att det varit lite kaotiskt på morgonen så han skulle veta om läget, sen pös jag därifrån.

Eftermiddagen hemma har nog varit ganska ok trots allt. Mannen har varit och hämtat storebror inne i stan dit han kom med bussen. Han ska vara hemma 1, 5 vecka nu. Det visar sig hur det kommer att avlöpa. Sonen älskar sin storebror och vill gärna ha honom hemma. Idag har han nog "skärpt" sig ordentligt så det har gått bra. Hur länge som helst orkar han inte "skärpa" sig så rätt vad det är kan orkanen braka loss....

Ha nu en skön kväll allesammans och tack för era uppmuntrande kommentarer - de gillas ♥

2 kommentarer:

Tina sa...

Ja det är inte lätt att hinna med att vara steget före hela, hela tiden. Hoppas du får lite vila för kropp och knopp snart , kram Tina

Lenaeff sa...

Usch, det låter som en ganska för varm , för jobbig, för mycket dag!!!
Vissa dagar är inga bra dagar, så då får man bita ihop lite extra. Sen all denna värme, jag gillar inte när det är för varmt utan blir grinig och trött och med étt sämre tålamod än annars. Kag förstår om det tar på att tänka för mycket på kontoret då!
Inte roligt med trasiga saker ,men vad gör man? hellre en trasig blomkruka än en trasig mamma
Hoppas att du får en bättre dag idag//Stor kall kram (alltså kall från det varma inte utan värma ;)
Lenafena som svettas i mittbena