måndag 27 juni 2011

En vanlig måndag på sommarlovet

Allt lugnt här fortfarande. Fast ska jag vara ärlig så var det liiite jobbigt i morse :) En uppspelt 13-åring som inte kan styra sin lite för stora kropp är inte alltför lätt att handskas med! Han blir lätt uppspelt när N ska komma och assistera. Han längtar så mycket så han inte kan ta sig för med något som fängslar hans intresse.... då blir det ganska många fel och inte många rätt, kan jag säga. Men så länge det inte blir några ordentliga utbrott av det hela så får man vara nöjd.
 
Sonen var tillfreds med förmiddagens pass och var rätt så lugn på eftermiddagen. Rätt vad det var så ville han att vi skulle fika på en filt ute i trädgården ☺. Och det blev ju så gott väder så det passade alldeles utmärkt att ha picknick i gräset.


Fick några frågor.... men jag tror jag ska besvara dem i morgon. Behöver nog leta på den där berömda kudden nu om jag ska orka upp i morgon och ha ett glatt humör redan på morgonen ☺.

Avslutar med en bild som jag tog igår, precis som den i inlägget från igår. Tog bilderna igår kväll vid 22:45 när jag var på väg hem från jobbet. Sjön låg så otroligt spegelblank och fin efter solnedgången så jag kunde inte annat än stanna och fota lite.


Gonattens på er igen då, ses i morrn ♥

2 kommentarer:

Anonym sa...

JA nog är det stilla på sjön på fotot, hlet underbart vackert.
Skönt att han är så glad de dagar som N ska komma, även om det blir lite stirrigt. Det är ju inte alltid så lätt att behärska sig för en annan heller när man ser fram emot något.
Mysigt med picknick i trädgården och så fick katten vara med också :)
Kramar om dig härliga du och sov så gott!!!
Lena

Annelie L sa...

Mysigt med picnic i solen på gräsmattan, det hade vi också här igår eftermiddag.
Bilden på den spegelblanka sjön är fantastisk, klart du inte kunde låta bli att fota den.
Ha en fin dag idag
Kram Annelie