fredag 24 juni 2011

Extra ledig dag ☺

Morgonen gick riktigt bra idag för att vara en ledig dag. När sonen kom in i sovrummet så kände jag att jag hade fått mina timmars sömn som jag behövde för att känna mig hyfsat utsövd. Då kan man lättare ta sonen på ett glatt sätt och det underlättar. Det blev ett långt samtal i sängen om hans favoritspel på datorn just nu. Jag fick ställa frågor och han svarade med långa utläggningar ☺. Huvudsaken är att morgonen avlöper lugnt även om man inte är speciellt intresserad av ämnet som avhandlas ☺.


I almanackan stod det att det är en extra ledig dag idag! Och vad gör man då då? Jomen man tar väl och jobbar lite extra då ☻. Jag passade på att jobba ikapp lite på jobbet. Härligt va? Behövde verkligen röja lite extra på kontoret, har inte haft tid att ordna till det med alla pärmar m m. Det är hur skönt som helst när det blir gjort så man får ordning omkring sig.

Jag tog cykeln fram och tillbaka till jobbet vilket jag nästan ångrade. Var nämligen ute och gick en lite ansträngande promenad igår kväll i backig terräng och det hade väl satt sina spår i benen. Dessutom hade jag en ryggsäck med 7 kg vikt så det var inte sååå kul att cykla idag :( Men, men, ingen har dött av lite motion!

När jag kom hem sen så grillade vi lite i vår ensamhet - lugnt och skönt iaf och sonen är harmonisk. Då är familjen glad och nöjd!


Mannen överraskade också med en god efterrätt. Visst är han duktig! Supergott var det! ♥


Nu fortsätter kvällen i ett lugnt tempo förhoppningsvis. Sonen verkar stabil och vi hoppas att det fortsätter så.
Ha en fortsatt trevlig kväll alla, och kram på er ♥

Förresten, det kom ett telefonsamtal! Positivt sådant. Fortsättning följer på "Det kom ett brev....." och det ser ut som det går framåt. Men än vågar man inte hoppas på att det blir bra till slut, det får tiden utvisa. Men hjälp får han och han verkar ha velat ta emot hjälpen nu. En tuff väg har han att gå men har tagit flera kliv på vägen åt rätt håll nu. Hoppas, hoppas det fortsätter så och att det inte kommer några bakslag.....

4 kommentarer:

ann sa...

Ser frammemot att få läsa fortsättningen.Njut över att det är bra nu,ta bakslagen då de kommer.Jag förstår ändå att du känner som du gör,känner själv en viss osäkerhet att allt löser sig för vår del.Jag har varit med om för mycket tråkigheter under mina barns uppväxt.Vet inte hur många människor vi träffat genom åren,både goda och dåliga.Kramar från Åland.

Nina sa...

Då vill jag faktiskt ha receptet, om det var så himlans gott! Sådeså! ;)

Skönt att det är lugnt, trots ledighet. Här med :)

Ha en fortsatt skön helg!
Kram Nina!

Mamma Z sa...

Låter som en väldigt bra midsommar :-)
Ja det är bara att köra på när ni nu har flytet inne va ;-) Skall bli skoj att höra vad du kvittrar fram för trevligheter sen..

STOR KRAM

Anonym sa...

Aj då, men varför en sju kilos ryggsäck? Verkar lite överdrivet sätt att motionera på ;)
Det låter som om ni hade en riktigt mysig morgonstund.
Så skönt om det ordnar upp sig i livet för huvudpersonen i brevet. Men visst, vägen tillbaka kan vara väldigt lång i bland. H*n har ju tur som har er i bakgrunden som stöd också. Sånt hjälper ju ofta väldigt mycket att veta om att det finns någon där som kan lyssna om det behövs.
Ni är fantastiska som ställer upp som ni gör!
Kram finaste Bellan//Lena