lördag 25 juni 2011

Lugn fortsättning

Hopplahejsan, tror att sonen slog rekord igår. Han höll sig vaken hela kvällen och satt med oss i filmsoffan tills filmen var slut. Vi såg en film som handlade om en som hade Asperger syndrom. Han tyckte nog att det var lite kul att se den filmen, det fanns en del humor i den. Kvällen gick och vi hade det väldigt lugnt och mysigt. Vi har lovat sonen att han får vara uppe så länge det går bra, men tar tröttheten överhanden så är det lika bra att leta på sängen. Nu gick det hur bra som helst och läggproceduren gick utan missöden trots att det blev väldigt sent.

Filmen vi såg. Bild från imdb.com

I morse sov han inte ut ordentligt så vi får se hur den här kvällen blir, det kanske inte blir nån "hel" film för honom ikväll.... Dagen har annars avlöpt i lugnt tempo. Mannens tur att jobba idag, jag jobbade ju igår. Här går vi i skift som ni förstår. Vi kan ju inte vara borta samtidigt. Men det är när man är ensam hemma med sonen som det är som lugnast också.

Ja, ja.... nu väntar lite grillning frampå kvällskvisten igen. Först ska sonen duscha, men han sitter just nu i fotbad - härligt. Tänkte göra det till en mysig stund regelbundet framöver. Vi behöver detta båda två och det är så skönt när det äntligen blir av. Detta är bästa medlen till fötterna om ni frågar mig:


Efter grillet ikväll ska vi sluka efterrätten som blev kvar från igår. Det var första gången vi åt den och jag blev väl lite förvånad att vi gillade den alla tre, även sonen. Faktum är att den var inte så söt och sliskig, det söta som fanns satt i bärsåsen ovanpå.


Hm... sen var det ju nån (Nina) som ville ha receptet på den goda efterrätten... Nästan förnedrande att säga att det var färdigköpt pulver som man blandade med mjölk och grädde! Mannen är nämligen väldigt duktig i köket och typiskt nog när någon frågar efter receptet så är det halvfabrikat ☺. Nåja, så här ser paketet ut iaf:


Ha en mycket fin fortsättning på helgen alla läsare ♥

3 kommentarer:

Nina sa...

Men det var ju kanon! Då kanske vi ska ta och testa det receptet vi med framöver. För jag har sällan tid att testa krångliga recept, så mig gör det inget om det är enkelt :)

Vad mysigt att det funkar med sonen på kvällarna ibland. Här är det i säng före tröttheten som gäller, och det kan ju vara lite tråkigt ibland.

Känner igen det där att det är lugnast om en av oss är själva med lilla damen här hemma. Två föräldrar på samma gång är för många...

Olivolja, det undermedlet använder jag till både fötter och naglar :) Mycket bra!

Ha det fint!
Kram Nina!

ann sa...

Även det enklaste kan var gott,skall prova här också.Härligt med en bra filmkväll,mysigt.Våra barn gillar att se på film så ibland sitter vi alla och tittar.Kramar från Åland.

Anonym sa...

Pannakotta är ju supergott! Spelar väl ingen roll om det är hel eller halvfabrikat. Ibland är det skönt att få ha det bra också :)
Blev lite nyfiken på filmen, var den bra???
Kram vännen min//Lena