tisdag 30 december 2014

Aldrig ska jag sluta älska dig......

..... var en av sångerna man sjöng i "Livet är en schlager" som vi såg under vår stockholmsvistelse. Även om inte schlager är favoritgenren så är jag mycket förtjust i vackra sångröster, t ex Helene Sjöholm och Peter Jöback, så för den sakens skull var det värt att se den.

Sen är jag ju lite skadad i mitt tänkesätt. ALLT associerar jag till Turbo och hans diagnoser. Aldrig ska jag sluta älska dig - nej, varför skulle man sluta älska, eller älska någon mindre för att den har en funktionsnedsättning? Alla är lika mycket värda och lika älskvärda med härliga egenskaper! Det är viktigt att se människan bakom diagnoserna.

Jag har två barn och båda älskar jag gränslöst mycket och precis lika mycket! ❤️ ❤️ Dessutom har Turbo gett oss en erfarenhet som jag faktiskt inte skulle vilja vara utan. Den har lärt mig mycket om livet och format mig till en människa jag inte var innan vi fick honom. Denna lärdom betyder mycket för mig och den kommer jag att bära med mig i allt jag får uppleva i livet.

Så ta hand om er och var rädda om varann oavsett hur livet ser ut! Kramar till er alla!

2 kommentarer:

Annelie L sa...

Precis så är det... Aldrig ska jag skuta älska dig.
Oavsett hur våra barn mår eller hur deras liv blir, så älskar man dom lika mycket för det. Dessutom, erfarenhet är svårt att få för mycket av.
Kram och Gott Nytt År !!

Unknown sa...

Hahaaa... Stämmer verkligen det där att man associerar allt till sonen och hans diagnos. Blir väl så när man måste ha det tänket och anpassa allt ständigt. Man utgår ifrån vad som behövs göras i varje situation för att saker ska fungera så bra som möjligt. En stor erfarenhet rikare är man iallafall!;-) önskar er ett Gott Nytt år!!! //Kram