söndag 22 maj 2011

Söndag igen

Idag har vi njutit av ledigheten. Man behöver verkligen ha de här lediga helgerna emellanåt. Vi var iväg på förmiddagen och umgicks med lite vänner och sen hem och åt en god middag. Hann slappa en kort liten stund. Sen bar det iväg så vi fick hämta hem sonen från korttids.

En liten solstråle fick vi med oss hem! Så härligt när det funkar så bra. Kan låta lite tjatigt, men vi har ju varit med om en tid då det inte var så bra. Både när man hämtade och lämnade på korttids så var det sparkar och gråt och allt möjligt jobbigt. För oss känns det fantastiskt nu när det blivit sån här stor skillnad. Lämningen är inga problem och hämtningen går lika bra! Man kanske måste uppleva det för att helt förstå våran gladhet i att det flyter på utan problem nu....Usch, nu sitter jag på jobbet och försöker få färdigt så jag kan komma hem idag... Skulle behöva i säng nån gång.... Men, men, vi får väl se hur det blir med den saken. Denna veckan som kommer är lite fullbokad med olika saker, känns som det händer nåt varje dag. Mycket rör sonen så jag hoppas han orkar igenom den närmaste tiden utan att han blir alltför trött. Han har dessutom fått en tandläkartid, men den tänker jag avboka eftersom jag inte vet hur han kommer att hålla ihop. Man behöver ju inte utmana mer än man behöver!

Söndagskram på er!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Du är en klok mor du Bellan. Det där med tandläkare just nu när det händer så mycket annat och nya rutiner med sommarlov i analkande som brukar vara stökigt och oroligt ändå, är nog ingen bra idé.
Så härligt att det fungerar så bra med korttids för er. Det måste kännas underbart att han trivs så bra där.
Söndagskramar och hoppas att du kan komma i säng skapligt ikväll, för det behövr du alldeles säkert efter denna helgens bravader.
Lena

Nina sa...

Jamenellerhur?!! Alltså, det är sån skillnad på "må-bra" och "inte-må-bra" och jag förstår precis vad du menar. Skönt med en må-bra-period nu och hoppas den får hålla i sig ett tag, trots att det blir en tröttsam vecka.

Kramar om!
Nina

Unknown sa...

Hej!

Tittar in hos dig och lämnar ett litet avtryck. Tipsar även om en tävling som hålls nu så här innan mors dag! ;) Länk ligger uppe på min blogg
Ha en bra dag! Hoppas vi ses!

Piedra sa...

Hej! Tittar in och vill inte låta bli att lämna en kommentar. Har själv två barn med autism - ja, förresten båda har dubbeldiagnoser. Såg att du skrivit om Temple Grandins film som jag också såg - superbra! Det finns en som heter "After Thomas" som också är en otroligt bra film om hur det är att leva med barn som har autism.

Anonym sa...

Skönt att kortis funkar bra nu. Då mår sonen bra, och ni mår bra, precis som det ska vara.

Tack för filmtipsen Piedra!
Dom vill jag se.. :) (Har själv en autistisk dotter.)

G.K