onsdag 4 maj 2011

Lite oroligt

Som sagt, sonen var aningen instabil igår em. Han är trött och inte helt återställd i sin hosta, så han är inte helt på topp. Nu somnade han rätt skapligt i tid i går kväll iaf, alltid något. Men min intuition säger att det börjar bli lite oro i honom nu. Nu börjar det ju bli lite annorlunda i skolan de sista veckorna på terminen och jag tror han känner av det. Allergin känner han av lite grand också och det gör honom förstås lite ur balans.

Tyvärr krockar detta med att han ska sova en natt på korttids nu mitt i veckan som han inte heller brukar göra. Efter skola och fritids idag ska taxichauffören köra honom till korttids för en natt där. Och där är det inte heller riktigt som vanligt.... Personalen är densamma men det är flera barn där och det är han inte van vid. Till på köpet ska de sova på ett annat ställe, alltså inte det vanliga. Det är flera personal som jobbar på eftermiddagen och kvällen, men i morgon bitti ska E klara av tre barn själv.... mmm..... få se hur det går. Taxin kommer och hämtar kl 8 och då ska alla vara färdiga! Jag har förvarnat assistenten på att det kan vara lite extra stirrigt i morgon. Efter skola och fritids i morgon så räknar jag med att få hem en son som är lite mer uppe i varv. Men det får man ta då......


Jag och mannen ska vara bort ett dygn i jobbet. Ingen av oss känner för detta men behöver visa lite intresse. Det är en av våra leverantörer som ordnar lite grann för oss. Först är det öppet hus på dan, sen är det lite mer festligheter på kvällen. Förhoppningsvis blir det roligt :)

Måste bara skicka några extra tankar till Lenaeff som råkade ut för en tråkig händelse igår. Brand i hyreshuset där hon nyss flyttat in :( Ingen bra situation, och speciellt inte när man har ett barn med NPF. Behövs liksom mindre för att oroa våra barn. Men det var ändå skönt att inte hela huset brann ner, om man ska se nåt positivt i det. Stor omtankekram till dig och jag hoppas allt löser sig snabbt!

1 kommentar:

Anonym sa...

Tusen tack goaste du!
Hoppas att det funkar bra med korttids och allt i röran nu.
Jaa det är ju inte så mycket som behövs för att de ska känna av att det ligger nåt i luften. En av deras stora förmågor många gånger.
Vilken alldeles fantastikst fin bild på vitsippan...
Kram och tack för din omtanke, den värmer verkligen//Lena