lördag 14 maj 2011

Spännande kväll, eller?

Det ser ut som jag hinner med ett inlägg idag också ;) Sitter här och väntar på omröstningen i Melodifestivalen. Sonen ville absolut se det och då offrar vi oss, jag och mannen. Kan han vara med framför TV:n och mysa en lördagkväll så är det värt att titta på vad som helst! Så nu sitter vi här och väntar på att resultatet ska presenteras. Spännande värre!

Sonen har skött sig exemplariskt ikväll, ja förresten hela dan faktiskt. Mannen var borta en stund på förmiddagen. Eftersom sonen var lugn så passade jag på att rensa i ett av köksskåpen. Naturligtvis fick jag lite hjälp!Sen åkte jag iväg och jobbade på eftermiddagen.  Jobbade några timmar i stället för igår, då jag gick hem tidigare eftersom mannen hade lite annat han skulle iväg på.

Nu ikväll har vi ätit tacos tillsammans framför TV:n alla tre.


Inget speciellt har hänt här, men det är väl lugnast så kanske. Härligt att vi kunnat mysa framför TV:n alla tre, det hör inte till vanligheterna! 
Nu får vi snart se hur det går för Eric Saade i Eurovision... det ska väl inte bli totalt fiasko iaf!
Ha en fortsatt trevlig lördagskväll alla!


2 kommentarer:

mamma zoffe sa...

Orkade sonen till slutet halv ett i natt?? Oj vad spännande det var iaf!! Superkul för Erik att det gick hem :-) Är han väl unnad grabben!!

Härligt att ni fick en mys lördag..och att din blogg åter fungerar!! Men BUU till rektorn..herregud så segt det skall vara då..tur att ni har assistenten iaf mitt i allt!!

STOR KRAM

Anonym sa...

Hej hej hallå!!!
Skönt att kunna sitta en kväll och bara mysa tillsammans. Och hur det gick i mdf ??? Jag har ingen aning. Så glad att jag slapp se eländet om jag ska vara ärlig.
De där dagarna med lugn och ro och allting bara flyter på är så sköna...
Jag hoppas att det inte bara är lugnet före stormen :/
Kramar om och hoppas att ni får en lika skön söndag//Lena