söndag 1 maj 2011

Söndag

Sonen var uppe nästan lika länge som mig och mannen igår. Vi tittade på en "vuxenfilm" och sonen satt i soffan med täcket över huvudet ;). Missade att fota det, det såg rätt roligt ut. Det var ingen ruskig film vi såg, men sonen är inte så kaxig när det gäller filmer. Inte förrän 23,30 la sig sonen i sängen, då äntligen kunde vi tända ljus och se färdigt filmen i lugn och ro!

Det blir svårt att ändra tiden och återgå till normala skolläggtider nu när han fått vara uppe så här länge. Inte är han riktigt bra i hostan heller, men skola får det bli i morgon om inget annat tillstöter.

Idag fick jag i alla fall klippt honom - äntligen. Han ville själv ha lite längre hår än vanligt, men det funkar inte för honom att sköta det. Han har en ordentlig kalufs så det blir inte bra, skulle behövas att nån hjälper honom med hårtvätten i så fall. Men när han nu vill sköta det själv så får håret vara kort. Det blev en rejäl hög på golvet efter honom!


Nu har det varit lite för mycket jobb för mig i helgen, det blir så när man ligger efter för mycket ibland. Hela april har ju varit alldeles för hektisk men nu hoppas jag det lättar lite framöver. Funderar på att ta mig en ledig förmiddag en dag här i veckan, skulle vara fantastiskt skönt. Har lite jag skulle behöva röja här hemma nu.
Nähä, nu ska jag försöka avveckla så jag kan komma i säng någorlunda i tid så man inte behöver starta veckan och vara alltför trött!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Tänk att det ska vara så svårt att få våra små luringar att klippa sig, ja du har ju sett hur min son ser ut ;)
Han vill inte klippa sig så jag tvättar håret på honom, å andra sidan är han ju inte riktigt lika stor som din ännu, så det går väl ett tag till.
Han har ju också en rejäl kalufs som verkligen kräver tålamod att kamma...
Hoppas du har möjlighet att ta en ledig förmiddag så du kan ta det lite lugnt. Tänk på dig själv lite vännen.
Kramar om stort och önskar en god natts sömn och en bra start på nya veckan.
Lena

Nina sa...

En ledig förmiddag, eller hel dag... är en mycket bra idé :)

Kramar om!
Nina