lördag 30 april 2011

Fredagsmys och jobb

Fredagsmyset igår blev riktigt bra. Sonen var pigg och lugn. Han var uppslukad av datorn och nåt spel på den så han fick vara uppe lika länge som jag och mannen var. Fast vi tittade på TV samtidigt som sonen höll på med sitt. Vi åt och myste i soffan alla tre - tillhör inte vanligheterna att hela kvällen blir lugn och städad i vår diagnosfamilj!

Sonen sov lite längre i morse och det var riktigt skönt för oss alla att få sova ut lite idag. Men sen kommer den där "underbara" helgfrukosten när alla i familjen är hemma. Sonen omedicinerad är ingen hit! Har funderat många gånger på om man skulle spela in honom.... det går inte att föreställa sig hur det kan se ut och låta runt honom när han är i gasen. Fast jag och mannen kan inte låta bli att titta på varann och le åt spektaklet. Samtidigt som man vill ha lugn och ro på morgonen så är det ingen idé att försöka säga till honom, då triggar man bara igång honom ännu mera. Bara att försöka stå ut med oljudet och det stirriga och brötiga.Jag har varit på jobbet ganska mycket idag, lite från och till. Det är den sista i månaden idag och då behöver alla papper vara inne i systemet. Som alltid ligger jag efter och måste ta ikapp en hel del. Egentligen skulle mannen ha jobbat lite på eftermiddagen, men vi kom snart fram till att jag låg mera efter än han gjorde just nu. Så det var bara för mig att åka tillbaka och dyka ner i pappershögarna igen.

Nu får vi se hur kvällen går. Är sonen pigg så får han vara med oss i myset ikväll igen. Men vi tänker börja titta på nån film så får vi se hur han sköter sig. Kanske är han trött ikväll eftersom det blev ganska sent i går för honom.
Ha en skön och mysig lördagkväll - kram på er alla därute!

2 kommentarer:

ADHD mamma sa...

Min tös sov också länge idag så himla skönt att få sova ut =D

Anonym sa...

*skrattar igenkännande*
Ja en frukost kan ju bli lite hursom helst om det är låg blodsockernivå även hos oss. Men vet du, ibland kan jag inte låta bli att reta junior lite extra då. Fy på mig!
Trist att ligga efter på jobbet när det är den sista...tur att ni kan turas om att åka iväg om det behövs.
Hoppas att kvällen avlöpte lika fint som gårdagen.
Kram på dig bästa Bellan och hoppas att du hann färdig med jobbgörat!
Lena