fredag 15 april 2011

Skandalen rullar vidare!!!

Ja, jag säger då det... ingen ände på hur illa en rektor får sköta sitt jobb! Nu blir det skolchefen nästa, på måndag. Då kontaktar jag honom och talar om hur vissa saker sköts av hans anställda.

Vi har ju serverat skolan E och T som förslag till resurs till sonen till hösten i skolan. I går på mötet satte vi som krav att T skulle vara med. E satte vi inte upp som krav.... därför att rektorn sa på mötet igår att han inte var intresserad och så angav hon en viss orsak som han skulle ha sagt. Jag och mannen satt som fågelholkar, men sa inte emot för visst kunde det ha varit så.... Men nu är det så att jag och mannen har god kontakt med båda dessa killar. Var förstås tvungen att kolla upp om detta stämde.... och det var en ren LÖGN!!! E är fortfarande mycket intresserad av jobbet! Alltså... hur långt får en rektor gå?? Skolchefen ska få veta detta, skriv upp det! Ska detta aldrig ta slut....vad vill hon med detta.... varför gör hon så här... vad har hon för baktanke.... ?  GAAAAHH  Jag som kände mig lite lugnare i morse och tänkte koppla bort det här över helgen och fram tills nästa möte... men nu grubblar jag på vad hon i all sin dar håller på med! Är det så att de har något emot de här killarna som inte vi vet om, så kan de väl vara snälla och säga det rakt ut, ge oss en VETTIG förklaring, inte hålla på och ljuga bort det....men de har antagligen inget vettigt att komma med....

Ja....ja....suck....


Idag hade iaf jag och mannen tid på Habiliteringen med psykologen där. Hab har lagt om hela sitt sätt att jobba, så teamen är helt omgjorda. Därför har alla som vi träffat där blivit utbytta mot annat folk. Tror att det kommer att bli bra trots allt. De ska jobba mer i åldersgrupper och diagnosgrupper så förhoppningsvis hamnar man mera rätt bland personalen. Psykologen (som tidigare arbetat i Uppsala) träffade vi första gången för en månad sen och nu var det dags igen. Vi fick förtroende direkt för henne så det kändes bra. Dessutom är hon specialutbildad på KBT - som jag har efterlyst i fem års tid men ingen har kunnat nåt om. Hoppas, hoppas hon kan hjälpa sonen med hans problematik nu. Vi kommer att börja med att hon hjälper till med att upplysa sonen om hans ändrade diagnos och vad det innebär, så får vi se vad det leder till i förlängningen. Han fick ju nyligen ändrat från Asperger/ADHD till Autism/ADHD, så han behöver nog lite information om det. Samtidigt blir det en liten balansgång så vi inte lägger på honom för mycket nytt nu, med tanke på att det säkert kommer att bli lite turbulent framöver med skolbytet.

Nu ska jag snart hem från jobbet, försöka varva ner en stund i soffan innan sängen väntar. Ha en trevlig och mysig fredagskväll!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Men vad är det för människa som sitter som rektor på den skolan? Vad tror hon att hon vinner på att ljuga? Eller är det så illa att hon VILL att ni ser er om efter en annan skola för att slippa?`Det är ju nästan så man börjar tro det iallafall. MEn det är bra att du är så pass tuff att du inte nöjer dig utan tänker gå vidare med detta.
Hoppas att det blir en bra kontakt på HAB nu när ni äntligen fått dit någon som kan ktb. Det låter ju hoppfullt iallafall.
Kramar om dig och hoppas att du kan koppla bort allt i helgen och njuta av tillvaron också.
Lena

Nina sa...

Den där rektorn ger jag inget för alls, faktiskt! Hoppas det är lite ruter i skolchefen!
Lycka till!
Och försök koppla av i helgen då ni ändå inte kan göra nåt åt det förrän på måndag.
Kram Nina!

Mamma zoffe sa...

Men vänta nu..ni serverar ju det mesta på silverfat till skolan och så gör de så här emot er..ni kommer med input och lösningar, tom har ordnat personal som funkar med sonen.. WHAT??
Tur att du är utrustad med stidsyxan i högsta hugg..men det skall inte behöva vara så här..inte alls..Varför skall vi/ni hela tiden lägga energi på dyligt..

Styrkekramisar i massor!!