måndag 18 april 2011

Suck!

Oj, vad sonen var trött i morse och det var ju iof väntat. Han var uppe väldigt länge på lördagen när vi såg på film. Sen sov han inte ut på söndag morgon, utan vaknade i vanlig tid. Igår kväll när T var här så tyckte vi att han skulle få vara uppe tills vi kom hem, även om det var i senaste laget. Det var första gången T var här hemma med sonen så vi tyckte sonen skulle få vara vaken hela tiden. Eg. skulle sonen ha duschat på morgonen men vi sa det igår kväll att vi skippar det eftersom tröttheten skulle vara påtaglig på morgonen. Det var inte mycket frukost som kom i den trötta kroppen, men iväg kom han iaf.

Nu är det lovvecka så det blir "fritids" för sonen måndag - onsdag. Sista gången sonen är på "fritids" på ett lov nu...
Och jag då, jag har haft mina taggar beredda hela långa dagen eftersom jag sökt skolchefen. Men han har varit på sammanträde och skulle återkomma en viss tid varje gång jag ringde - suck! På eftermiddagen när jag ringde så var han på sammanträde och ska återkomma i morgon. Det är sååå typiskt! I morgon måste jag få prata med honom. Jag vill inte komma till mötet med rektorn på onsdag utan att ha stämt av med skolchefen först så jag vet hur han resonerar. Men jag vet så mycket som att rektorn hittills inte gjort det hon lovat... kanske skulle jag ringa henne i morgon och stämma av hur det går för henne.... och påminna henne om vad som händer om hon inte sköter det hon lovat tills på onsdag..... Hon kanske behöver en påminnelse.... men å andra sidan kanske det inte hjälper att påminna en vägg..... åhh, vad trött jag börjar bli på den här historien!På eftermiddagen idag har N varit här med sonen. De har roat sig med lite dator och lite cykling. Och jag njöt förstås, både av att få lite nyttigt gjort (veckohandling bl a) och lite avkoppling. Tog kameran med mig och njöt av lugnet vid sjön i byn i det otroligt vackra vädret :).

Nu på kvällen märks det att sonen är alldeles för trött. Innan sängdags så kan det nog bli både det ena och det andra... får försöka få honom i säng fortast möjligt ikväll.

1 kommentar:

Anonym sa...

Jag börjar verkligen tycka att det är bedrövligt att ni inte kommit någonstans med sonens skolgång inför högstadiet, det är ju så länge sedan ni började efterfråga hur de tänkt lösa det hela. Det kan inte vara meningen att man ska behöva bråka och stöta på HELA tiden för att det ska hända något. Usch så tröttsamt, och vilken onödig oro för er skull. Nej, jag hoppas verkligen att du får tag i vederbörande imorgon för att berätta hur läget är och hur skolchefen resonerar om det hela.
Skönt att du fick lite egen tid idag, jag kan tro att du behövde det. Vilka fantastiska bilder du tagit vännen...den med båtarna är så FIN!!!
Kramar om dig och önskar dig lycka till både med kvällsbestyren av den övertrötte sonen och inför morgondagens telefonjakt!
Lena