lördag 23 april 2011

En fantastisk restaurangupplevelse!

I går kväll var vi då på den thailändska restaurangen vi fått tips om som skulle vara så annorlunda. Och det var den verkligen. Måste bara visa lite bilder därifrån. Den är tydligen alltid fullbokad så man får komma in och sätta sig i baren och vänta tills det blir nåt bord ledigt. De skriver upp namnet och ropar upp i turordning som man kommit in. Lägger upp några bilder och hoppas ni kan känna atmosfären för det var väldigt speciellt.


I väntan på att få ett bord 
 De hade sagt att det kunde ta en timme innan ett bord blev ledigt till oss, det tog ungefär 50 minuter så det var helt ok. Vi var ju förberedda på att man fick vänta ett tag.

Orienteringsskyltar

Mannen begrundar menyn

Lax med orkidé
 Svårt att välja från menyn, det fanns så mycket gott. Till slut fastnade vi för färsk kolgrillad lax som var lite het! Mycket gott!

Inne på toan
T o m toautrymmet var så speciellt så vi måste fota där också. Flaskorna är riktiga glasflaskor man murat en vägg av. I vänstra nedre hörnet syns kapsyler man murat in i väggen också. Riktigt läckert var det.

En restaurang väl värd ett besök. Så är ni i Stockholm runt söder så kan jag rekommendera Kohphangan!

Idag kändes det att man hade gått mycket igår. Hade t o m träningsvärk i benen. En av trapporna vi gick i igår hade 150 trappsteg - och vi gick inte bara en gång ;) Klart det känns i benen idag. Men det har inte avskräckt oss från att gå en massa idag också... men vi njuter ändå varje sekund av den här resan. Mer om dagens strapatser senare. Nu ska jag göra mig i ordning för kvällens restaurangbesök. Ikväll blir det grekiskt, få se vad de har att erbjuda!

4 kommentarer:

Nina sa...

Ja, jösses! Det kan man kalla annorlunda :) Och laxen såg jättegod ut.. Hoppas kvällen blir minst lika trevlig.
Kram Nina!

Mamma Zoffe sa...

Oj oj..vilken underbar helg ni har :-)Så skoj att du delar med dig av den i både bilder och text!!
Tipset får jag spara om resturangen tills jag och junior åker till stockholm om jularna.. (eh..jag och Tobbe åt på en pizzeria i din gamla hemstad här på lovet..var INTE en av de godaste ställerna precis..men sonen mätt och nöjd efter att ha badat halva dagen i borlänge..)

STORA KRAMEN

Roffes blogg sa...

Men gud vilket häftigt ställe! Toan tyckte jag var helt enormt häftig! Skulle inte våga ha det så här hemma.... De där flaskorna skulle nog ramla sönder rätt snabbt....
Måste dit och äta nån gång och få se.

Anonym sa...

Vilket häftigt ställe, jag tyckte nog att toan var läckrast. Kul idé med flaskorna inmurade. Ja dit får det allt bli ett besök om man kommer till gamla stan, helt klart. Hoppas att maten var lika god som stället var speciellt.
Lite träningsvärk kan du väl ta, man får lida pin ocm man ska få en bild så fin eller hur det gamla djunelordspråket var ;)
Kram på dig du bortskämda mö *skratt*
Lena