lördag 16 april 2011

Tack för stödet!

Med allt stöd och all den uppbackningen vi haft från all nuvarande skolpersonal runt sonen, nuvarande rektor, förra chefen för korttids, (vi har haft sån tur så alla runt oss varit på vår sida) så trodde vi för drygt 1, 5 år sen att skolsituationen nu till hösten inte skulle bli nån match att fixa. Men oj, vilken kamp detta har blivit! En strid utan dess like.... Måste rikta ett stort TACK till alla ni, bl a ni ute i cyberrymden, som har kommit med hejarop, tips och råd, stöttning, peppning m m! Det känns iaf gott att det finns de som förstår vad vi går igenom och förstår vad som måste till för att det ska bli bra - något som är väl värt att kämpa för. Idag har jag sammanställt lite av de tips och råd jag fått och det fortsätter droppa in. Tack alla för ert engagemang!



Annars är dagen relativt lugn, med lite olika vardagspyssel här hemma. Jag och sonen har varit ute och cyklat en kort sväng också. Men det är ingen vårvärme tycker jag, vinden är kall.

Ni får alla ha en trevlig lördagskväll, det ska vi försöka ha här hemma så småningom!

1 kommentar:

Anonym sa...

Vilken härlig bild! Jag hoppas verkligen att det löser sig för er med skolan nu och att det börjar hända något i veckan. Man undrar ju vad hon har i kikarn´?
Här var det ljuvligt väder i lördagseftermiddag.
Ha en skön måndag med allt vad det innebär då det är lovvecka//Kram på dig vännen min, Lena.