torsdag 7 april 2011

Timrapporten färdig

Idag är jag lite bättre med på banan igen, mår inte lika kasst som igår. Sonen kom glatt iväg med taxin i morse som vanligt.

Idag har jag varvat jobb med att skriva in alla assistanstimmar från halvåret som gått - blä vilket pilljobb det var. Mannen plitade in alla timmar igår i datorn och delade upp dem mellan oss. Då hade jag bara att skriva av det idag så siffrorna hamnade på assistansbolagets papper. Men jag skrev så  pennan glödde. Det är alltså ca 180 dagar som ska redovisas med klockslag och arbetade timmar! Det tog mig två timmar att skriva av det, vet inte hur många A4-papper det blev med tidrapporter. Brevet som gick iväg till assistansbolaget vägde iaf 125 gram. Något mattegeni kanske kan räkna ut hur många papper det låg däri ;) Nu är det gjort iaf och så skönt att bli av med det. Hade man vetat hur det skulle sett ut så hade vi fört lite bok över timmarna redan samma månad som det gällde. Så mycket enklare det hade varit då. Men vi visste ju inte ens om ansökan skulle beviljas!Sonen fortsätter med sin programmering på datorn - vad ska det bli av honom tro? Datajobb skulle nog passa honom i framtiden, kanske.... Gäller ju att hitta nåt som fångar hans intresse ordentligt!
Med andra ord så är det rätt lugnt här hemma och jag är glad så länge det varar. Det är precis vad jag behöver efter några mycket stressiga dygn. Till på köpet så har jag fått städat här hemma idag och jag njuter i fulla drag - det är helt underbart!

Sen kan jag bara meddela att den där mattan i hallen.... japp..... den historien är inte slut än kan jag lova.... den skulle ju tåla tuffa tag, var det ju sagt.............hrmpffff..........

2 kommentarer:

Nina sa...

Plastmatta?... Ni skulle valt linolium... Fast det ska ju tåla en del ändå, förstås. Det ska ju inte gå sönder redan, tycker man. Men jag vet ju inte vad som hänt med den. Hoppas det löser sig hursomhelst.

Skönt att vara ifatt med timmarna också. Usch vilket jobb! Jag hatar sånt där räknande, hujedamej!

Hoppas ni har en skön kväll och får en bra fredag!
Kram Nina!

Anonym sa...

Men ??? du menar inte att mattan redan gått sönder? hoppas jag tror fel!
För att kunna räkna ut detta räkneexempel måste man ju veta hur tjockt papper du skrivit på Bellan!!! Men om man antar att det är "vanligt" 80grams papper så borde det ha varit c:a 11.3 A4 ark!!!
Ha haha!!!
Skönt att vara klar med det kan jag tro..
Men det är ju ett perfelt Asp-jobb, att hålla på med dataprogrammering.
Hoppas att du får en god natt sömn nu efter ditt slit med siffrorna.
Vilken vacker bild :)
Kramar om dig goaste du//Lena