fredag 22 april 2011

Lite paus och uppdatering

Igår kom jag och mannen iväg med tåget till Stockholm. Resan gick bra och var avkopplande - tills vi klivit av och jag kom på att jag måste ha glömt mobilen på tåget. Då var vi på centralen i Stockholm och tåget hade rullat vidare... Ingen bra början på vistelsen i huvudstaden. Det är ju inte mobilen i sig som man sörjer, det är ju alla viktiga nummer som ligger i den och även det att jag uppgett mobilnumret till alla som behöver få tag i mig. Har man ett barn med diagnoser så kan vad som helst hända och jag känner att vi alltid behöver vara anträffbara. Ja, ja, det får ju inte förstöra resan....Meddelade korttids från mannens mobil att de får höra av sig till hans i stället om det skulle vara nåt. Humöret gick upp en aning när vi kom till hotellrummet på kvällen. Mannen överraskade med rosor, choklad och bubbel! Det hade jag inte räknat med! Heja min man, han är bäst!!!


Dagen har vi tillbringat till fots. Mannen är en hejare på att gå och jag hänger med. Först gick vi lite på söder.Sen har vi varit på Skansen. Mycket folk har det varit överallt, märks att folk är lediga idag.


Vi har också hunnit med ett besök på Fotografiska museet. Duktiga fotografer och deras verk fick vi se. Men nu är vi på hotellrummet för en stunds vila och får nåt gott att stoppa i magen.


Sen ska vi göra oss i ordning för att ta en promenad till en lite annorlunda restaurang. Stora förhoppningar har vi på detta ställe som ska vara väldigt speciellt. Fick tips av en person om denna och det blir säkert rapport om det här sen.

Ha en fortsatt trevlig kväll!

PS. Mobilen fick jag tillbaka idag! Hade en otrolig tur.... får förklara sen kanske, är väldigt lättad nu iaf!

6 kommentarer:

Nina sa...

Skönt att mobilen kom tillrätta. Det gäller ju att spärra den direkt annars, så man inte får betala nån annans räkning...

Men vilka härliga bilder du bjuder på :) Märker att ni njuter allt ni orkar och det gör ni rätt i, minsann! Fortsätt så!

Kram Nina!

Unknown sa...

Åh så skönt mobilen kom tillrätta!
Som du säger, man har ju så mycket i den man inte vill bli av med!

Verkar som om ni haft en underbar dag.
Men många fina fotografier. :)

Ha en jätte skön kväll. kramar om!

Unknown sa...

Mina första rader kom ju inte med..hmm...
var nått i stil med "tur mobilen kom tillrätta.."
ungefär!

Roffes blogg sa...

Åh vilken karl du har! Och det var ju verkligen skönt att mobben kom tillrätta. Tänk vad beroende man är av den nuförtiden.

Anonym sa...

Men vilken otrolig tur att du fick mobilen åter =)
Vilken man du har, blir allt lite avis ;) Skönt att det var så vackert väder eftersom ni gick och fotade. Antar att museet var en riktig höjdare.
Kram på er//Lena

Marie sa...

Helt fantastiska bilder du har i din blogg. Blir helt lyrisk :) Tack för att du skriver då och då i min också, jätteroligt :)
Ha det gott
Kram
Marie