torsdag 21 april 2011

Äntligen lite ledigt!

På eftermiddagen idag så får vi äntligen ledigt några dagar. Det ska bli underbart skönt efter all den press man haft på sig ett tag nu. Lite packning återstår, sen lämnar jag sonen på korttids, sen en god lunch tillsammans med våra medarbetare på jobbet inför ledigheten. Sen, sen, sätter vi oss på tåget till Stockholm, jag och mannen. Då ska jag äntligen koppla av.

Sonen ska vara på korttids torsd - månd. Ett par extra dygn alltså. Inga problem nu längre när han har T och E som personal omkring sig. De tar varannat dygn och det blir en bra rytm på det hela. Grabbarna får vila sig lite mellan passen och hämta energi. Vi får väl se vad de hittar på för roligt den här gången!


Jag och mannen ska "bara vara". Spatsera runt lite och ta dagen som den kommer. Göra lite som det faller oss in. Naturligtvis är vi fotoutrustade! Skulle tro det blir en hel del fotonader i huvudstaden :). Kanske lägger jag ut lite bilder om det finns tid, hehe.... Internet finns det ju i Stockholm också ;)

Ha en otroligt härlig och skön helg allesammans - det ska vi ha iaf, var så säkra!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Åh vad det låter härligt Bellan!!!
Hoppas att ni får en alldeles underbar helg tillsammans. Det behöver ni verkligen efter denna veckans alla möten, lögner och telefonsamtal.
Kramar om och hoppas att det blir många fina bilder och att du har lust och tid att dela med dig lite av dem ;)
Kram kram kramar kramilurer//Lena

Nina sa...

Ååh :) Ha det så himlans jättetoppenbäst!
Kram Nina!