söndag 24 april 2011

Hemfärd

Sitter nu på tåget på väg hem från Stockholm. Smidigt att kunna använda tiden till att blogga :)
Vi hade ett par mål igår under vår vandring i huvudstaden. Vi ville besöka Hallwylska palatset och Slottet. Men först gick vi lite i Gamla stan som alltid är så mysigt.

Spegelbild i motorhuven på en Porsche i Gamla stan

På Hallwylska prickade vi in så vi fick gå en guidad tur, det blir så mycket intressantare då. Fascinerande med alla prylar och all konst som finns samlat där. 

Dammiga vinflaskor från 1911 i vinkällarenSen var det Slottets tur att få besök av oss.


Där gick vi runt lite och tittade på egen hand. En liten paus hann vi med på hotellrummet innan det var dags att gå till den grekiska restaurangen där vi bokat bord. Ett helt ok ställe med mycket god mat. Men inget slår den thailändska restaurangen som vi var på dagen före.

Idag var det då dags att packa ihop våra grejer. Det var lite vemodigt att bege sig därifrån.Vi har verkligen njutit och mått gott, kopplat av vardagen därhemma och haft det helt underbart härligt! Lite av ett förtidigt firande av vår bröllopsdag har det varit den här helgen. Vi har bröllopsdag i maj, men kommer ju inte loss då så det fick bli så här i stället och det har inte varit helt fel. Bland det bästa vi gjort på länge, det var vi helt överens om både mannen och jag! Dessutom har vi haft ett ordentligt kanonväder hela helgen!

Mannen är väldigt förtjust i att gå mycket när vi är ute så här. Vi får se och uppleva mycket, men idag kan jag inte låta bli att le åt honom ;) Han har fått en ny gångstil.... haha, t o m mannen har träningsvärk i benen, det är inte bara jag som känner av promenaderna ;) Avslutar med en bild från den nattliga promenaden tillbaka till hotellet efter restaurangbesöket igår.

4 kommentarer:

Nina sa...

Såå härligt! Det är ni värda!
Kram Nina!

Roffes blogg sa...

Vilka fina foton. Och vad kul att ni har haft det så bra.
Kram från Mib.

Anonym sa...

Det där fotot på motorhuven är verkligen urläckert!
Skönt att ni fick en sån underbar helg, att telefonen kom tillrätta och att ni hann med det ni helst ville.
Ha nu en bra vecka!!
Kramar om dig mest//Lena

Äppelblom sa...

Hejsan!
Det är första gången jag tittar in i din blogg, så jag vill lämna ett litet avtryck.
Kul bild på motorhuven.
Gamla sta´n gillar jag också.
Ha det bra och jag tittar snart in igen.