lördag 21 maj 2011

Skoj och röj

Får väl erkänna att det varit rätt segt här på eftermiddagen idag. Vi var ju som sagt iväg med firman i går hela dan.
När vi varit i Göteborg på ett företag och gjort studiebesök så drog vi oss till en annan stad. Där spelade vi först bowling, där det alltså var premiär för mig.


Och det var väl inte så farligt som jag kanske tänkt mig. Jag ger mig själv betyget Godkänt! ;)

Senare på kvällen förflyttade vi oss till min och mannens favoritrestaurang i stan. Det är en grekisk restaurang med otroligt god mat och bra service. Det blev förrätt och varmrätt.När vi var mätta och belåtna gick vi till puben och lyckades få ett bord för oss sju personer. Där satt vi och snackade och skrattade ett par timmar. Två av personalen är rätt ny, så det är bra att komma ut så här och lära känna varandra lite bättre. Får skriva en liten förklaring i ett annat inlägg och beskriva lite lätt vad vi gör för nåt på jobbet, fick ju en fråga om det.

Tyvärr fick vi inte sova ut i morse, vi hade lovat bort oss idag.... Så det var bara att ta sig ur sängen i tid och åka iväg. Vi var ett gäng som lovat att vi skulle hjälpa till att röja på ett ställe.

 

Vi hade förstås fika med oss och hade det trevligt tillsammans iaf. Sen var det en morgonpigg människa i gänget som gått upp och bakat tårta i morse för att förgylla vår fikastund ännu mer!Nu har jag och mannen bara slappat här ett par timmar på eftermiddagen. Jag la mig t o m i fåtöljen på verandan och slumrade en stund - lite olikt mig!

Ikväll blir det lugnt.... en film och lite mysgott att äta.... och ett relativt tidigt sänggående siktar vi på. 

Ha en go´ lördagkväll alla vänner!

4 kommentarer:

Nina sa...

Det är till å ha det bra, ser jag ;)
Det är ni värda! Hoppas lördagkvällen blev skön och så även söndagen!
Kram Nina!

Anonym sa...

Det ser ju ut att ha blivit en toppenkväll och en ´skön lördag trots den tidiga morgonen. Vad har du för vänner? du kan inte tänka dig att dela med dig lite, bakat är inte så dumt efter både kvällröj och skogsröj ;)
Kramar stora och varma..och vad skönt att du kunde koppla av en stund//Lena

Roffes blogg sa...

Mmmmm vilken underbart god tårta! Jag är jättedålig på bowling. Första gången jag var iväg och provade så gick det någorlunda bra men sen tycker jag bara att jag har blivit sämre och sämre.... Så nu vet du hur det kan bli! Haha, gäller nog inte dig förstås :-)
Ha en bra vecka nu och kramar från Mib.

BoKstAvsMorsAn sa...

Hej Bellan.
Kom precis in på din blogg. Och jag har läst lite och känner igen mig i mycket. Själv har jag en kille, snart 9 år, som är väldigt utåtagerande. Så jag tänkte följa med dig och din blogg. Hoppas detta är okej.