måndag 28 februari 2011

Måndag igen **** Autism/ADHD

Glömde ju rapportera om en sak i gårdagens inlägg - kattfotograferingen som vi gjorde i fredags kväll ;). Mannen hade ju vunnit en gratisfotografering som vi tyckte vi kunde slösa bort på katten! Vi själva kan ta hundratals kort på katten och kanske att ett blir bra. Så vi tänkte utmana fotografen få se hur han lyckades . Kan ju säga att det inte var lätt - en katt gör som den vill, vill den gå iväg så gör den det... En hund kan man oftast beordra "ligg" eller "plats" så stannar den kvar på det stället... Men jag tror nog ändå att det blev några riktigt bra bilder. Får väl se längre fram när fotografen valt ut de bästa om vi köper några och kanske visar upp nåt på bloggen också.

Här ligger Oswald och sover över tangentbordet på laptopen i värmen.

Kattbilden i inlägget igår var det nån som gillade... mmm, jättefin katt det också, vi gillar honom helskarpt. Det är grannens katt som kommer och hälsar på ibland.

På morgonen i skolan idag hade det varit lite turbulent med sonen. Men de redde som vanligt ut det på ett bra sätt så gott det nu gick. Det hade sin upprinnelse i att sonen inte blir bemött efter hans behov av en elev i klassen... Ja, inte så lätt av eleverna att alltid ta denna hänsyn och tänka på hur man svarar och beter sig när sonen är i närheten. Hur ska det gå nästa läsår då det vimlar av okända elever som inte vet eller förstår hur sonen fungerar?? De där tankarna dyker upp alltemellanåt.

Nähä, känner mig lite trött och seg i dag så mer än så här blir det inte idag.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Det där var ju en jättefin kattbild! Gosig sovplats :-)
Mib

Anonym sa...

Nej du, usch! jag är inte avundsjuk på era funderingar just nu inför högstadiet!
Kramar om dig vännen och hoppas att du känner dig gladare imorgon!
Gosigt katten har det ;-)
Lena
P.S. Tack för dina fina kommentarer hos mig idag, de värmde som alltid D.S.