lördag 12 februari 2011

Fredagsmys! **** Autism/ADHD

Så kom då mannen hem igen igår kväll efter att ha varit borta i fyra dygn. Han passade ju på att vara borta när jag mådde som sämst i förkylningen... men lika bra det kanske... ;). Nu fick han köra hem i snöyran och hade sett många bilar i dikena och många långtradare som inte kom uppför diverse backar.

Jag har inte fått mycket gjort under de här dagarna, tyvärr, eftersom jag inte varit riktigt frisk. Lite feber och väldigt förkyld - då tar jag det lite lugnt iaf. Har jobbat det jag måste. Men jag hade beställt nya påslakan på nätet och fick hem dem i onsdags. Tvättade och torkade dem och hann lagom bädda rent med dem tills mannen kom hem. Tänkte kolla om han märkte nåt, hihi. Men det gjorde han faktiskt! Och det var nån annan som också tyckte de var sköna.

Sonen var rätt lugn i går eftermiddag och kväll så det gick rätt bra. Men läxläsningen gick inte som jag tänkt, han var för upptagen med sin egen tankebana så det var svårt att bryta.

I morse var sonen trött igen, men han kom iväg i tid och frukosten hamnade i magen trots allt. Då får man vara nöjd. De båda klassföreståndarna delade på den här dagen med, eftersom assistenten är sjuk. Tur det går att lösa så här bra.

Efter skolan så skjutsade mannen sonen till korttids där E och T jobbar var sitt dygn med honom. Ska försöka koppla av lite i helgen nu, man behöver verkligen ha varannan helg barnledig. Så i kväll kunde det bli lite fredagsmys med bl a "På spåret" och lite gott att stoppa i sig.

Och ikväll blev det mys utan att brandvarnaren gick igång ;).

Ha en fortsatt trevlig fredagskväll därute!

Inga kommentarer: