fredag 25 februari 2011

Korttids och fotograf **** Autism/ADHD

I morse var jag glad för att vi inte bodde i en lägenhet med grannar som är lättstörda. Sonen sjöng och var glad, överdrev och gapade (sjöng) väääldigt högt. Och jag gapade (sjöng) med , allt för att hålla sonen vid gott humör. Galna familjen!! Vad gör man inte för husfriden som är värd så mycket hos oss.

Grabben kom iväg lyckligt och väl med taxin till skolan. Sen packade jag korttidsväskan innan jag åkte till jobbet. Mannen körde dit honom sen efter skolan. Så nu är vi lediga ett par dygn - ska bli skönt.

Nu ska jag snart packa ihop här på jobbet, mannen hämtar mig. Då ska vi till fotografen... Jag behöver nytt foto till körkortet som snart går ut. Gillar ju inte att stå på den sidan kameran, men ibland är man ju tvungen.

Vi passar samtidigt på att ta med katten till fotografen också. Mannen vann en gratis fotografering för ett tag sen. Men eftersom vi nyligen varit och tagit familjefoto där, så slösar vi den här gratisgrejen på katten. Ska bli kul att se - det är inte det lättaste att fota en katt, och speciellt inte en helsvart katt. Det får bli en utmaning för fotografen! Ska bli intressant....

4 kommentarer:

Anonym sa...

Skönt för er med lite ledighet. Jag tycker ni är hjältar!
Vad spännande med kattfotot! Kanske du kan visa resultatet på bloggen sen?
Kram
Margita

Anonym sa...

Kul, hoppas att man får se kattkorten sen...
Jaa du det är skönt utan nära grannar, något som grämer och oroar mig lite nu när vi ska flytta. Men så länge det är sång går det ju an....de får väl tro vad de vill. Som du säger så är lite galenskap ett bra sätt att hålla humöret på topp, så det får man väl bjuda på. Värre är väl utbrotten då!
Vad skönt att ni får lite ledigt. Hoppas att det blir vackert väder så ni kan hitta på något trevligt ställe att åka och fota på.
Kram kram och ha det så gott min goa vän!
Lena

Anonym sa...

Kortidshelg ja. Jag längtar tills det kommer att kännas som avkoppling....Nu mår jag bara kass varje gång han är där. Men han har bara varit iväg 2 gånger så det blir väl bra till slut......
Njut och mys och som de andra säger så hade det varit spännande att få se kattfotona sen :)
Petra

Anonym sa...

Åh spännande med kattfotografering! Hoppas det går bra!
Att vara en galen familj känner jag igen ;-)
Det är det som gör livet! Vi älskar att knaasa oss och vi bor på landet så det är ingen som har nåt ont av det....
Kram!
Mib