söndag 13 februari 2011

Luuugn lördag **** Autism/ADHD

(Detta inlägg är skrivet lörd. kv. men metrobloggen har fördröjt utsläppet till söndag fm.)

Oj, vad skönt det var att sova ut idag, det var inte igår man fick göra det! En lugn och skön frukost fick vi också, mannen och jag. Mannen åkte väl så småningom iväg och jobbade. Jag var hemma och plockade med lite som kommit efter. Men det var lite segt, inte riktigt alert idag heller. Förkylningen sitter kvar fast det är bättre iaf.

Tog mig en liten promenad i solskenet så jag fick lufta näsan lite. Gick fram till ån en liten bit från vårt hus och tog några foton. Så länge sen man fick använda kameran ute nu.

Sen tog jag mig äntligen tid till att klippa ner mina hemska hibiskusar. Brukar göra det precis efter nyår, men i år drog det ut på tiden. Eftersom jag inte vet om de klarar en hård nerklippning så försöker jag ta några skott och hoppas de ska ta sig. Vi får väl se hur det blir med den saken, jag har ju inte så gott om tid att sköta sånt här nuförtiden, tyvärr!

Få se vad sonen säger när han kommer hem i morgon. När jag fört på tal att jag ska klippa ner dem så har han sagt att jag inte får göra det. Det är ju också en förändring i hemmet som han inte gillar. Men det var faktiskt ett måste. Man kan inte ha såna fult växande växter ståendes.

Det måste åtgärdas och snyggas till oavsett vad diagnoserna tycker. Men det är ändå en liten sak som lägger sig ganska snart, tror jag.

Inga kommentarer: