söndag 27 februari 2011

Sammanfattning **** Autism/ADHD

Nu är det dax att sammanfatta helgen eftersom inget inlägg blev skrivet igår - hann helt enkelt inte. Vart tar tiden vägen - nån som vet? Jag tycker jag ska hinna göra så mycket när sonen är borta, men hinner bara en bråkdel av det jag vill... nåja, helgen har varit trevlig och det är väl huvudsaken, eller hur?!


Igår förmiddag tillbringades med goda vänner, fikade och hade det mysigt. Var sen hemma en liten stund mitt på dan, sen bar det av in på bio. Såg "Åsa-Nisse" men den var inte i min smak, tyvärr. Men nu har vi sett den iaf och slipper gå och gräma oss över att vi inte sett den ;)
Efter bion så väntade ett par vänner på oss utanför och vi gick och tog en pizza tillsammans. Mysigt, härligt, trevligt och framförallt avkopplande!
Grannens katt
Dagen idag har också sprungit iväg i en rasande fart. Lite trevligt umgänge har vi haft idag också. Hämtade sonen från korttids sen på eftermiddagen. Han var glad och harmonisk vid hämtningen. Det hade blivit ett personalbyte som vi inte visste i förväg. T hade bytt bort sitt dygn till reserven O. Det hade nog gått väldigt bra, verkar det som. Det finns ju två reserver som sonen är väldigt förtjust i och "godkänner". Skönt att det slipper bli problem med sånt.

Mitt arbete med byte av bloggportal för min del fortsätter. Har fått hjälp av både min äldsta son och en kille här ute i cyberrymden. Han har gjort ett program enbart med tanke på Metrobloggens nedläggning - schysst! MEN, tror ni jag hade sån tur så det funkade med min blogg??? Nejdå.... men killen tog tag i det när jag hörde av mig till honom och löste problemet - ännu mera schysst!! Så nu återstår bara en del redigering av detaljer genom hela bloggen som inte hängde med som det skulle. Det tar också en stund men mycket arbete är ändå sparat tack vare att jag fick så god hjälp. Kommer att meddela när det är dax för byte.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Men vilka snälla människor det finns, skönt att du får en massa hjälp med flytten av bloggen. Hoppas att det inte blir alltför mycket jobb nudå.

Vilken härlig helg ni haft, med vänner utemat och bio. Även om nu inte filmen var i din smak.

Hoppas att veckan framöver blir bra, sov nu gott vännen//kramar om dig!
Lena

Anonym sa...

Hujedamej, vilket jobb att flytta allt! Så bra att du får lite hjälp :)
Kram Nina!

Anonym sa...

Skönt med "ledig" helg!Ni låter att haft det bra! Skall bli spännande att se din "nya" blogg..
STORA KRAMEN :-)
Mamma Zoffe

Anonym sa...

Så skönt med en ledig helg, även om dagarna går fruktansvärt fort när man är ledig.
Vilken underbar katt du har med på bilderna, så stilig.
Kram Annelie

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Anonym sa...

Åh vilka snälla människor det finns! Plötsligt kom jag på att jag måste rädda min gamla blogg också som jag hade på zoomin - det hade jag glömt. Har ingen lust att behöva betala för att det ligger gamla inlägg där och skräpar som ingen läser nu eftersom jag har flyttat min blogg ju....
Så tack för påminnelsen! ;-)
MiB