tisdag 21 december 2010

Sista riktiga skoldagen **** AS/ADHD

Idag var sonen smärtfri och kunde därför åka till skolan igen. Skönt med lite ordning på torpet igen. Det är inte lätt att roa sonen när han är hemma från skolan och inte har hög feber, det krävs en hel del. Men nu hoppas jag det är över för denna gången.

Sista riktiga skoldagen idag då, innan lovet. Men det brukar ju inte se ut som vanligt - det ska städas bänkar och göras i ordning. Detta stör sonen eftersom dagen inte följer de vanliga rutinerna. Så när han kom hem från skolan så kom det en rejäl urladdning. Men när han väl har fått ut sin frustration så lugnade han ner sig sen. Återstår att se hur morgondagens morgon ser ut, jag förbereder mig på att det blir stirrigt...

Lite stressigt här hemma på em en stund när jag och mannen fick gå i skift lite. När mannen kom från jobbet skulle han vara hemma drygt en timme innan han skulle iväg igen. På den timmen var jag tvungen att hinna med lite ärenden i byn, handla lite, gå på apoteket m m. Tur vi är två men det blir ändå ont om tid att hinna allt, jag vill inte gärna ha med mig diagnoserna på apoteket t ex, där det alltid brukar vara köer.

Idag när jag körde lite grejer i jobbet till en grannstad så passade jag på att gå in på Dressmann och köpa både jeans och ett par tröjor till sonen. Nu ska de provas och det är bara att hoppas att det passar. Jag fortsätter ju med att köpa kläder utan att han är med och provar. Det måste gå, för han har inte tålamod att prova i affären. Men vad han har vuxit! Han mäter nu drygt 176 cm och är 12  år. Jag känner mig liten nu!

Inga kommentarer: