torsdag 23 december 2010

Märks att det är lov... **** AS/ADHD

Jaha, det märks att det är lov. Dagen idag har varit lite rörig, sonen är väl inte riktigt i balans. Gosade en stund i sängen i morse men var tvungen att avbryta innan det gick överstyr. Det gäller att läsa av innan det går för långt. Sen var sonen spattig och hade nära till utbrott hela förmiddagen, han tålde ingen som helst motgång. Jag bad honom gå ut och skotta lite snö vid ett tillfälle, tyckte han behövde bli av med lite överskottsenergi. Jag blev väldigt förvånad när han genast klädde på sig och gick ut och skottade. Sen gick det tyvärr bara några minuter, sen ropade han att jag skulle komma ut. Det var bara för mig att knalla ut, men det är ju alltid skönt med lite frisk luft.

I morgon är det dax för det årliga "julbadet"....vi är ett gäng som brukar hyra simhallen och bada och sen äta lite gott efteråt. Men i år backar vi från det tyvärr. Sonen pallar inte med allt folk och all röra och ostrukturen som det blir när man samlas så många. Vi brukar vara mellan 50-70 personer. Annars är det jättetrevligt men vi tror det blir bäst om vi avstår. Sonen vet inget än och vi tänkte inte säga nåt heller. Nu är det ju så att han kan få reda på det genom facebook eftersom vi har en del gemensamma vänner där. Jag och mannen hoppas att ingen ska skriva nåt avslöjande där. Får han reda på att det är bad imorgon så vill han mer än gärna dit...

På lördag kommer storebror hem men det vet inte sonen om än. Tänkte berätta det i morgon kväll så blir inte väntan så lång. Att vänta är ju inte hans starka sida.

Jag önskar alla er goa läsare en trevlig helg! Ta hand om varann!

Inga kommentarer: