onsdag 15 december 2010

Hab-möte **** AS/ADHD

Ytterligare en dag är avverkad och ytterligare ett möte har vi varit på! Är rätt trött på alla möten just nu eftersom det tar så hårt på en. Men nu är det lugnt nån vecka iaf.

Idag var vi ju på habiliteringen där vi skulle följa upp förra hab-planen och en ny ska göras. Ja.... finns inte så mycket att säga om det, inga riktigt handfasta grejer kom väl fram. Gick igenom vår situation lite och det finns väl inte så mycket de kan göra just nu. Jag efterlyste (som vanligt) KBT till sonen och vi får väl se om det händer nåt på den fronten. Vissa områden har hab. brister på, men då tycker jag att de borde åtgärda de bristerna.

Jag fick också prata med läkaren på hab. Behöver ett läkarintyg till försäkringskassan angående ansökan om assistansersättning (mötet igår). Annars kan de inte ta ställning i ärendet. Nu hoppas jag bara att hon fixar det relativt snabbt, men hon hade många ärenden före....

I eftermiddag har det varit lugnt här. Sonen är rätt go´ faktiskt. Skönt med såna eftermiddagar! Själv ska jag inte göra många knop till idag. Diska lite och kanske köra en tvättmaskin. Och äntligen, ikväll ska jag slänga mig i TV-soffan och samtidigt ta mig ett fotbad med grönsåpa och olivolja.

Det är så underbart avkopplande och skönt. Men jag har inte ens haft tid att titta på TV en vardagkväll på länge, jag ger järnet ända tills jag stupar i sängen alldeles för sent på kvällen. Måste bli ändring på det snart för kroppen är alldeles för trött och sliten nu. Igår kväll så var både jag och mannen så trötta så vi gapskrattade bara. Men det är ju bra så länge tröttheten tar sig i uttryck på det sättet.... 

Inga kommentarer: