söndag 26 december 2010

Så kom då storebror... **** AS/ADHD

Väntan på storebror gick hyfsat bra igår, annars brukar det bli en lååång väntan för sonen när han vet att storebror ska komma. Bara ett dygn innan ankomst fick han reda på det, annars blir det för länge och svårt att hantera.

Brorsan är populär och efterlängtad, men som alltid så går känslorna överstyr när han väl kommit. Så även denna gången fick storebror känna på tuffa tag som ett välkomnande... Här sitter de iaf i lugn och ro när sonen fått låna storebrors iPod.

Dyr leksak som nu sonen tjatar om att han också vill ha... Mmm, men den tål inte ett utbrott....

Storebror avvek efter ett par timmar idag, han är här för att han ska på LAN hos en kompis. De brukar alltid ha det i mellandagarna och i år var inget undantag. Blir alltså inte så mycket han kommer att vara hemma. Dessutom ska han jobba på vårt jobb ett par dagar också.

Nu blir det till att pussla med tiderna ett par dar. Eftersom vi inte tagit nåt fritids till sonen i mellandagarna så får jag och mannen gå i skift lite och anpassa våra arbetstider beroende på vem som har det mest akuta läget på jobbet. I morgon blir jag hemma iaf med sonen så får vi se sen.

Ha en fortsatt trevlig kväll alla bloggläsare!

Inga kommentarer: