onsdag 25 juli 2012

Två dagar senare....

Här går det undan! Mannen flänger runt här och har fullt ös i värmen. Måste visa hur långt han har kommit på det där cykelskjulet. :)

Så här såg det alltså ut igår morse:



Och nu två dagar senare ser det ut så här:


Det går undan när min man får för sig att göra nåt och det är ju skönt det.... Nu är det inte riktigt färdigt än, men det börjar likna nåt och vi kan äntligen få undan cyklarna från verandan där vi brukar trängas med dem.

Poolen håller vi på och tömmer för att rengöra och fylla på nytt vatten.




Den har stått oanvänd sen den där veckan i maj då det var varmt. Sen har vi inte sett till nån värme och det har varit långt ifrån badvänligt. Nu hoppas vi att värmen som kommit håller i sig till efter helgen så den hinner bli uppvärmd igen.

Mannen har mitt i allt detta även hunnit ut och cyklat med Turbo en sväng. Turbo blev visst sugen på att ta en runda så det är bara att haka på. Under tiden passade jag på att dammsuga. Turbo gillar nämligen inte ljudet av dammsugaren....




Efter en sån här dag är t o m katten slutkörd :)



Nu är det bara läggproceduren kvar, men den verkar tyvärr seg ikväll. Vi går just nu en rejäl balansgång för att slippa utbrott, men vi skulle behöva få i säng Turbo genast. Go´kväll på er ♥

1 kommentar:

Tina sa...

Proffsigt bygge ! Ser bra ut ! Hoppas ni får sköna bad och att allt flyter på. Kramar Tina