lördag 14 juli 2012

Har blivit galen!!

Nu har jag gått och blivit smått galen här... Jag är så seg och trött i benen efter allt cyklande och musklerna ömmar en hel del. Ändå tar jag en omväg på cykelturen på förmiddagen idag, bara för att få extra uppförsbackar.... Hmm.... Jag har mitt schema i huvet som jag tänkt följa när mannen och Turbo är borta. Jag vet att detta motionsschema blir omöjligt att följa sen när alla är på hemmaplan. Men detta gör mig nog gott sen, att ha kommit igång ordentligt för att sen följa ett lite normalare motionstempo :)




Det är inte mycket kontakt jag har med min man just nu. Han är ju ensam om att ta hand om Turbo och det kräver sin man! Han blir förstås trött av det och måste försöka sova den tiden som Turbo sover så det blir inte mycket tid över för honom ensam. Vi kan snika åt oss nån tid i telefonen medan de är ute och åker bil, men då hör Turbo allt vi säger så det blir inte mycket sagt om Turbo då och hur det går. Sen skickar vi förstås sms också, men det är ju inte riktigt samma sak som att prata med varann. Men huvudsaken är att det flyter på som det ska för dem! Idag hade de varit på en utflykt och bl a fått en lektion i biodlingskonst! Jag kan tänka mig att Turbo tyckte det var spännande :)




Deras utflykt har hittills gått bra, men mannen märker att Turbo är trött så det blir rätt så tidiga kvällar. De är ju ute i friska luften mycket och det tröttar ju också.
Turbo hade fått en lysande idé till nästa sommar. Han tyckte de skulle pricka in 20 olika hotell runtom i Sverige och bo en natt på varje. Sen skulle de bedöma dem och sätta betyg på dem. Det låter ju jättekul, undrar om nån vill sponsra ett sånt upplägg?? Kan det gå under merkostnad för barn med diagnoser tro?? Nej, jag skojar bara! Det går naturligtvis inte att genomföra pga att det skulle kosta för mycket, men visst var det en bra idé annars!

Jag tycker inte jag gör annat än att motionera och duscha om vartannat ;) Jodå, lite annat blir det väl. Men idag har jag känt att nu behöver jag ut och träffa lite folk och det ska jag göra i morgon!




Måste rikta ett stort tack till bästa Nina och även till äldste sonen Charlie, för hjälpen med problematiken med bilderna här på bloggen. Jag fick ju ett larm om att fotominnet här är fullt och jag fick inte in några bilder. Sen förminskade jag bilderna rejält och då gick det. Tack vare Nina har jag kommit åt stället där man kan gå in och titta hur man ligger till. Bilderna ligger nämligen i nåt fotoalbum på Google och det är där jag måste radera, det hjälper inte att radera härinne på bloggen. Jag har utnyttjat 99,99% av bildminnet :/ HÖG tid att göra något åt... Man kan köpa sig till ett större minne, men det tänker jag INTE göra. Det ska inte kosta nåt att blogga! Nu har jag börjat radera en del bilder i äldre inlägg så får vi se hur det blir framöver. I vilket fall som helst så förminskar jag bilderna oerhört mycket nu innan jag lägger in dem på bloggen och det räddar en hel del minne. Så TACK för hjälpen!

Må så gott alla läsare ♥

1 kommentar:

Tina sa...

Du kommer vara trött i kroppen men säkert piggare i knoppen efter din ensamma tid ! Låter klokt att göra sånt som inte är så enkelt annars. Må gott och var rädd om dig bara, kram Tina