tisdag 24 juli 2012

Prima liv här!

Jag är helt uppslukad av detta lugn som råder här hemma för tillfället! Turbo mår utmärkt, jag mår bra, mannen mår finfint! Och det är semester och solen skiner idag ☼ ☼ ☼ Kan det bli bättre??
Turbo har varit harmonisk och fin ett längre tag nu. Han var t o m harmonisk när de var på resande fot i så pass många dygn som de var. Sen har lugnet bara fortsatt, men naturligtvis med en massa anpassning från vår sida, men iaf.


Harkrank

Usch, de där skoltankarna börjar komma mer och mer hos mig nu. Man pratar med någon om det och sen är tankarna igång. Men jag ska försöka njuta semester ett litet tag till innan jag gasar igång med det. Men jag kan inte låta bli att tänka på att vi har det så lugnt nu - om några få veckor kan det vara rena infernot här... men den dagen den sorgen....

Mannen utnyttjar en del ledig tid till att snickra.




Nu är han igång med ett projekt igen och när han väl bestämt sig för en grej så går det undan. Köper virke och ganska snabbt är det färdigt. Igår påbörjade han ett skjul bl a till att ställa cyklarna i. Han har redan kommit en bra bit på väg.

Målare har också dykt upp.




Vi kommer inte att ha dåligt samvete för att vi inte målar huset själva som standardfamiljer kanske vanligtvis gör. Vi har inte den tiden riktigt, vi skulle ha fått lagt hela vår semester på att måla huset. En har fått stå och måla och den andra assisterat Turbo. Det är omöjligt för oss att stå ute och måla båda två samtidigt och lämna Turbo utan uppsikt. Så nu får det bli så här och alla är nöjda och glada.

Fick en fråga på min bild med allén i förra inlägget. Nej, den är inte fotoshoppad - kan inte sånt utan det enda jag gör är att ändra några få inställningar på kameran innan jag knäpper ;) sen får det bli som det blir. Ibland beskär jag dem också.... Tack för komplimangen, lika roligt och uppmuntrande varje gång!

Kram på er alla och go´nattens på er ♥


Inga kommentarer: