måndag 25 juni 2012

Rubriktorka...

Det blev lite mycket idag och dagen gick fort, den bara försvann!
Turbo fick ett litet småutbrott precis innan vi skulle åka till korttids och mitt i alltihop så ringer min mobil. Mannen som vi träffade i väntrummet på habiliteringen ringde och ville boka in ett möte med oss. Jag var tvungen att direkt säga att jag inte kunde prata med honom just då så han fick återkomma... Det är bara Turbo som gäller i såna där situationer och vi var ju tvungna att komma iväg nån gång. Den nya killen Ok skulle jobba ensam med Turbo idag och Turbo hade sett fram emot det. Då blir det samtidigt lite dallrigt för honom innan vi kommer iväg, förväntan är inget han fixar så lätt.




Lämningen gick bra och även hämtningen gick hyfsat även om han inte är riktigt lika lugn som när någon som är van har jobbat med honom. Men det är ju helt naturligt. En liten oro märkte jag av i kroppen på Turbo, men det la sig ganska fort när vi kommit hem sen. Så eftermiddagen och kvällen har varit lugn - skönt!

Under dagen så ringde den där mannen upp mig igen och vi bokade in ett möte på jobbet i morgon efter frukost. Egentligen ville han ha mötet idag på eftermiddagen och han tyckte inte det gjorde nåt om Turbo var hemma..... nä.... han har inte träffat vår familj.... Vi vet ju att det skulle vara omöjligt för oss att sitta och prata med en person under nån timme och samtidigt assistera Turbo. Vi skulle inte få ut nåt av det besöket. Bäst att ta det i lugn och ro i stället.




Sen har det varit en massa annat här idag, men det orkar jag inte dra nu och inte var det nåt väsentligt för dagens inlägg heller så det kan lika gärna vara. Tänkte hitta kudden i tid i kväll, blev tyvärr lite för sent för mig igår.
Sov gott allesammans ♥

1 kommentar:

Nina sa...

Ska bli intressant att höra om mötet sen.

Så skönt att Turbo är i balans. Det är då man får passa på med lite nödvändiga träningar/förändringar. Hoppas det kommer funka så småningom med det där. Tror jag nog :)

Kram Nina!